Home      |      Weblog      |      Articles      |      Satire      |      Links      |      About      |      Contact


Militant Islam Monitor > Satire > Dutch Police To Drink Tea With Moroccan Hooligans Who Rioted After World Cup Football Match In NL Cities

Dutch Police To Drink Tea With Moroccan Hooligans Who Rioted After World Cup Football Match In NL Cities

Wilders: Detain, Jail And If Possible: Deport Them!
November 15, 2017

Ach wat lief: politie gaat thee drinken met Marokkaanse hooligans

Geert Wilders: "Oppakken, vastzetten en als het even kan: uitzetten!"

Ach wat leuk toch! De Nederlandse politie vindt het heel vervelend dat er dit weekend na plaatsing van Marokko voor het WK nogal wat onrust was. Of, beter gezegd: dat Marokkaanse voetbalfans hele buurten in de grote steden aan gort sloegen. Met name, maar niet alleen, in Den Haag ging het los.

En dus wil de Haagse politie daar iets aan doen. Wat, vraag je? Nou, ze willen binnenkort overleggen met Marokkaanse ‘voetbalfans.'

Nee, dat is géén grap:

"We zijn geschrokken van het geweld", zegt een woordvoerder van de politie. Met het oog op het WK in Rusland, dat in juni en juli van 2018 plaatsvindt, wil de politie met de gemeente en met de Marokkaanse gemeenschap in gesprek. "We willen dat de sfeer komende zomer prima blijft. We moeten kijken wat daar voor nodig is."

De gemeente denkt er onder meer over na om tijdens het WK een sporthal uit te rusten met grote televisieschermen zodat deze Marokkaanse hooligans wedstrijden daar kunnen kijken. Want ja: als je al die lui bij elkaar zet en ze elkaar laat ophitsen blijft het vast rustig!

Toch?!

Het zal niemand verbazen dat PVV-leider Geert Wilders een heel andere oplossing in gedachten heeft. En nee, daar komt geen kopje thee bij te pas:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/11/ach-wat-lief-politie-gaat-thee-drinken-met-marokkaanse-hooligans/

Printer-friendly version   Email this item to a friend