Home      |      Weblog      |      Articles      |      Satire      |      Links      |      About      |      Contact


Militant Islam Monitor > Satire > Family And Muslim Community Of Fugitive Terror Suspect - "Going Through A Difficult Time" Ask Press To Leave Them Alone

Family And Muslim Community Of Fugitive Terror Suspect - "Going Through A Difficult Time" Ask Press To Leave Them Alone

January 21, 2015

MIM: Talk about a pity party. Will the victimization never end? Nothing says victimhood more than a family and community coming under press scrutiny for spawning a terrorist "suspect". The local mosque spokesman asked that the family be left alone by the press. Their house was searched after the son's passport was found at the site of the terror raid in Veviers Belgium in which 2 terrorists were killed.He is believed to be hiding out in Spain. His family reported him as "missing".

Vader Zaid K. 'gaat door zware tijd'

De politie doorzocht gisteren het ouderlijk huis van Zaid K. ANP

De familie van de voortvluchtige terreurverdachte Zaid K. gaat door een heel moeilijke tijd, net als de rest van de moslimgemeenschap in de Utrechtse wijk Overvecht. Dat zegt voorzitter Abdelmajid Khairoun van de plaatselijke moskee.

De vader van de 18-jarige Zaid is een frequent bezoeker van de Omar al Farouq-moskee, vlak bij station Overvecht. Hij laat via de voorzitter weten dat het gezin door de pers met rust wil worden gelaten. Ook voorzitter Khairoun wil weinig over de kwestie kwijt.

Huiszoeking

Gisteren heeft de politie het huis van de familie K. in Utrecht doorzocht. Daarbij zijn laptops en telefoons in beslag genomen. Zaid K. is een van de verdachten in de terreurzaak in het Belgische Verviers.

Zijn paspoort werd vorige week gevonden bij de anti-terreuractie daar.

Zaid K. is op de vlucht en is mogelijk in Spanje. Hij is al langere tijd niet meer thuis in Overvecht; zijn ouders gaven hem in september op als vermist.

http://nos.nl/artikel/2014552-vader-zaid-k-gaat-door-zware-tijd.html

Printer-friendly version   Email this item to a friend