Home      |      Weblog      |      Articles      |      Satire      |      Links      |      About      |      Contact


Militant Islam Monitor > Satire > Islamsterdam: Terrorist Bilal Lamrani Hired By Government Employee & Jihadi Saadia Ait -Taleb To "Deradicalise" Muslim Youth

Islamsterdam: Terrorist Bilal Lamrani Hired By Government Employee & Jihadi Saadia Ait -Taleb To "Deradicalise" Muslim Youth

Hofstadgroep Member Worked For Saadia A. Who Ran Government Agency To Prevent 'Radicalisation And Polarisation'
August 24, 2017

Also see: "Muslimah Top Dog In NL Radicalisation & Polarisation Agency Allowed Jihad Recruitment - Said Jihad Has No Connection To Islam" http://www.militantislammonitor.org/article/id/7575

----------------------------------------

"AMSTERDAM - Jongerenwerker Bilal L. heeft in 2013 een 16-jarige puber geronseld voor de jihad. Dat zegt de vader van Achraf Bouamran, die nog altijd vol vragen zit over de radicalisering van zijn zoon. Jeugdwerker L. mocht op voorspraak van wijlen burgemeester Van der Laan met moslimextremisten werken in Amsterdam." https://www.telegraaf.nl/nieuws/1478183/de-beerput-van-bilal-l-gaat-open

Idioot Amsterdam huurde Hofstadgroep-terrorist Bilal Lamrani in om jongeren te ‘deradicaliseren'.

Wilders gaat los

Hij gebruikte zijn positie om jongeren te radicaliseren. Die had je niet zien aankomen he?

De totaal doorgeslagen Bilal Lamrani was in zijn ‘jeugd' een prominent lid van de Hofstadgroep, de bekende groep radicale moslims die terreuraanslagen voorbereidden in Nederland. De afgelopen jaren deed Bilal net alsof hij gederadicaliseerd was. Een blinde kon nog zien dat dit absoluut niet zo was, maar ja, helaas werd het deradicaliseringsproces in Amsterdam geleid door de controversiële Saadia A.T (Ait Taleb). Die vrouw deed overduidelijk alles behalve haar werk — of misschien gebruikte ze haar positie wil bewust om het jihadisme te verspreiden.

Want ja, zij nam Bilal Lamrani aan als jeugdwerker en negeerde klachten van derden dat hij in privégesprekken met jonge moslims de jihad verdedigde. Zo liet hij onder meer weten dat de radicale organisatie Hizb ut-Tahrir, die verboden is in Duitsland omdat de club wil dat de sharia de officiële wet van het land wordt én omdat die gekken een ‘islamitische staat' willen oprichten in Europa, hartstikke goed bezig is.

Er waren zelfs deskundigen die de gemeente vertelden dat Lamrani in werkelijkheid nog altijd een extremist was. Zelfs toen bekend werd dat zijn zus en broertje naar het Midden-Oosten waren getrokken om in het ISIS-kalifaat te wonen werden die waarschuwingen genegeerd door de gemeente Amsterdam.

Dit is dus hoe geschift politici in onze hoofdstad daadwerkelijk zijn. Deze linkse wegkijkers zijn écht totaal gestoord. Ze weigeren niet alleen te erkennen dat we op voet van oorlog verkeren met het islamistisch extremisme, maar geven extremisten zelfs alle ruimte om hun hatelijke ideologie aan de man te brengen.

Als er een aanslag gepleegd wordt in Nederland zijn het dit soort figuren — de elite van Amsterdam — die daarvoor verantwoordelijk zijn. Ze zetten bewust levens op het spel — puur en alleen om hun grote utopische droom over een multiculturele heilstaat niet in verlegenheid te brengen. Daarbij zijn ze maar al te graag bereid om de levens van gewone Nederlanders op het spel te zetten.

Geen wonder dus dat PVV-leider Geert Wilders geschrokken én woedend gereageerd heeft, en al meteen Kamervragen heeft ingediend over deze gekkigheid:

Kamervragen met collega @GraafdeMachiel over falend en nalatig Amsterdam inzake Bilal L.

Grote schoonmaak nodig!https://t.co/m1i6pisCBYpic.twitter.com/NIQsaDpDaD

— Geert Wilders (@geertwilderspvv) August 23, 2017

Een gokje wat de antwoorden betreft van ons wegkijkend kabinet:

1. Ja.

2. Politieke correctheid.

3. Heel veel.

4. Neen. Omdat de minister een politiekcorrecte, multikul-verheerlijkende mafketel is.

5. Neen. Omdat de burgemeester van Amsterdam net als de minister een politiekcorrecte, multkul-verheerlijkende mafketel is. Ze kunnen dus prima met elkaar opschieten.

6. Neen. Omdat dit botst met de droom van een politiekcorrecte, multiculturele heilstaat.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/08/totaal-idioot-amsterdam-huurde-hofstadgroep-terrorist-bilal-lamrani-in-om-jongeren-te-deradicaliseren-wilders-gaat-los/

-----------------------------------------------------------------

Also see:

Hoe in Amsterdam de strijd tegen radicalisering een vriendendienst werd

Een reconstructie van Saadia's 'koninkrijkje'

ARTIKELSaadia A.-T. klom op tot de rechterhand van burgemeester Van der Laan op het gebied van radicalisering. Nu wordt zij beschuldigd van fraude en belangenverstrengeling. Wie is zij? En wat is er in Amsterdam mis bij de strijd tegen radicalisering?

https://www.volkskrant.nl/binnenland/hoe-in-amsterdam-de-strijd-tegen-radicalisering-een-vriendendienst-werd~a4513531/

Printer-friendly version   Email this item to a friend