Home      |      Weblog      |      Articles      |      Satire      |      Links      |      About      |      Contact


Militant Islam Monitor > Satire > Muslimah Top Dog In NL Radicalisation & Polarisation Agency Allowed Jihad Recruitment - Said Jihad Has No Connection To Islam

Muslimah Top Dog In NL Radicalisation & Polarisation Agency Allowed Jihad Recruitment - Said Jihad Has No Connection To Islam

Saadia A. Employed Friend Of Islamist Fatima Elatik In Exchange For Cash
August 4, 2017

Top Advisor 020: 'Jihad Has Nothing To Do With Islam"

Jihad recruiters in Amsterdam were completely unhindered in their pursuit of potential terror youngsters for the Islamic State. Saadia A.-T (Ait-Taleb), was someone who was hired to prevent these practices and failed miserably. Fortunately she has now been fired and sits under house arrest..In addition this woman was fired because she was messing around with the book keeping and gave special favors to friends. For a large sum of money she hired the partner of her friend Fatima Elatik to work in the agency.

Redactie

Topadviseur 020: 'jihad niks met islam te maken'.

Jihadronselaars in Amsterdam werd geen strobreed in de weg gelegd bij het werven van potentiŽle terreurknaapjes voor Islamitische Staat. Saadia A.-T,. iemand die was aangesteld om dit soort praktijken tegen te gaan, faalde namelijk keihard. Gelukkig is ze nu geschorst en zit ze in voorarrestthuis...Overigens is deze mevrouw geschorst omdat ze liep te rommelen met de boekhouding en aan vriendjespolitiek deed. Zo had ze voor veel geld onder andere de partner van haar vriendin Fatima Elatik in dienst genomen.

https://www.powned.tv/artikel/falende-020-ambtenaar-gaf-jihadronselaars-vriSaadia A.-T.

Topambtenaar gaf ronselpraktijk vrij baan


AMSTERDAM - De geschorste Amsterdamse topambtenaar radicalisering Saadia A.-T. heeft meermaals niet goed ingegrepen bij ernstige signalen over het ronselen van Amsterdamse moslimjongeren voor het kalifaat. In plaats daarvan, bagatelliseerde ze de rol van de islam bij het radicaliseren van de jongens.

Dat beeld doemt op uit door De Telegraaf gelezen rapporten, e-mails en verklaringen van vijf betrokkenen in een onderzoek naar het werk van de afdeling Radicalisering en Polarisatie van de gemeente Amsterdam.

Vriendjespolitiek

Saadia, die daar de scepter zwaaide, werd onlangs geschorst op verdenking van gerommel met de boeken en 'vriendjespolitiek'. De topambtenaar hield zich jarenlang bezig met het opzetten van programma's om te voorkomen dat jongeren radicaliseren en hulp voor mensen die op het verkeerde pad dreigden te raken.

In dossiers van minimaal vijf Amsterdamse jongeren heeft ze volgens betrokkenen te laks gereageerd. Dat was ondanks de waarschuwing dat in verschillende delen van de stad ronselaars bezig waren te werven voor de jihad. Twee melders daarvan hebben dit anoniem aan deze krant bevestigd.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/28840367/__Topambtenaar_gaf_ronselpraktijk_vrij_baan__.html

------------

MIM: For more information and background see: "Islamsterdam: Terrorist Bilal Lamrani Hired By Government Employee & Jihadi Saadia Ait -Taleb To "Deradicalise" Muslim Youth" http://www.militantislammonitor.org/article/id/7581

Printer-friendly version   Email this item to a friend