Home      |      Weblog      |      Articles      |      Satire      |      Links      |      About      |      Contact


Militant Islam Monitor > Articles > Moroccan Muslims In Holland Solicit Funding For Burial Of Armed Robber Who Was Shot Dead During Attempted Heist

Moroccan Muslims In Holland Solicit Funding For Burial Of Armed Robber Who Was Shot Dead During Attempted Heist

August 10, 2014

MIM: This is not the first time the Muslim community has rallied round the two robbers who were shot dead by the owner of a jewelery store during the attempted heist. There have been rallies calling for the jewelery store owners to be prosecuted and a Moroccan welfare foundation in Delft is now collecting money for the burial of one of them in Morocco. The sociopathic attitude of the Muslim community which has called for the victims to be criminalised while showing solidarity with two of the thiefs and their families is symptomatic of the Islamist mindset.

For more on this story see:

Muslims In Holland Hold Memorial In Mosque For Moroccan Armed Robber Shot Dead By Store Owner

http://www.militantislammonitor.org/article/id/6388

Collecte voor overvaller Deurne door Olof van Joolen en Bart Olmer

DELFT -

De Marokkaanse gemeenschap in ons land heeft een inzamelingsactie gehouden voor de familie van de 29-jarige Youssef F. Deze in Italië wonende Marokkaan was één van de twee mannen die een week geleden om het leven kwamen bij een overval, die hij met Abdel H. (20) op juwelier Goldies in Deurne pleegde.

  Abdel H. (foto) en Youssef F. overvielen juwelier Goldies en werden hierbij gedood. De inzamelingsactie die voor familie van Youssef F. is gehouden, heeft voor flinke commotie gezorgd. Foto: Facebook

  Via Facebook zamelde de Delftse stichting Bladi ruim drieduizend euro in. Het geld is bedoeld voor de begrafenis van F. in zijn geboorteland. Om te bewijzen dat ze echt voor deze doodgeschoten landgenoot geld ophaalde, plaatste de islamitische welzijnsstrichting een foto op internet van de verblijfsvergunning die de familie van Youssef, zijn ouders, zus en broer, sinds februari 2009 in Italië hebben. Het gezin staat geregistreerd op een adres in Turijn.

  Daarnaast zette Bladi een gedeelte van Youssefs Marokkaanse paspoort online met daarin duidelijk zichtbaar het Italiaanse visum dat nog tot deze zomer geldig is. Toen bleek dat het geld niet nodig was voor de repatriëring en ter aarde bestelling van het lichaam van F. is een deel van het opgehaalde bedrag gebruikt om de rekening van een Eindhovens mortuarium te voldoen. Daarnaast werd een ticket gekocht voor Youssefs broer Toufik. Het resterende bedrag gaat naar de nabestaanden.

  De inzamelingsactie zorgde voor beroering binnen de gemeenschap. Een klein aantal internetters liet onder topics over de collecte teksten achter als: „Deze jongen is neergeschoten in de nek door een varken…" Vervolgens lieten andere bezoekers van de pagina weten dit onacceptabel te vinden en eisten hun geld terug. Wat weer voor nieuwe verontwaardiging zorgde omdat gevers het onislamitisch vinden een gift terug te vragen.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22474109/__Collecte_voor_overvaller__.html

  Printer-friendly version   Email this item to a friend