Home      |      Weblog      |      Articles      |      Satire      |      Links      |      About      |      Contact


Militant Islam Monitor > Articles > Hundreds Of Jew Hating Dutch Academics Call Upon Government To Sever Ties With Israel

Hundreds Of Jew Hating Dutch Academics Call Upon Government To Sever Ties With Israel

Separate Petitions For Students And Staff Garner Hundreds Of Signatures
May 26, 2021

564 Dutch academics call to sever ties with Israel

Hundreds of Dutch academics call to sever ties with Israel and with Israeli researchers.

Cnaan Liphshiz, JTA, י"ד בסיון תשפ"א, 5/25/2021

Hundreds of academics have signed a petition calling on the Dutch government to sever relations with Israel over what they perceive as Israeli violations of international law in responding to Hamas rockets from the Gaza Strip.

Among the 564 signers is a researcher at a state Holocaust research institute.

"We declare we join the calls of our Palestinian colleagues to boycott Israeli academic institutions," reads the petition, which is titled "Netherlands higher education stands in solidarity with Palestinians."

The document also calls on the Dutch government to "sever all economic, political and Military ties with Israel."

The document says Israel violated international law in its response to the thousands of rockets launched into its cities this month to avenge what Hamas said was the violation of religious and civil rights of Arabs in Jerusalem.

Israel struck back at Hamas in Gaza, killing at least 230 people. In Israel, 12 died as a result of rocket fire. A ceasefire was reached early Friday following 11 days of fighting.

Kylie Thomas, a South Africa native, was the only one from the Netherlands Institute for War, Holocaust and Genocide Studies, or NIOD, who signed the petition.

Its director, Frank van Vree, said Thomas' views do not represent the institution, "which as a research institute does not take a position on this action," he wrote to the Jewish Telegraphic Agency. NIOD has no intention of limiting its cooperation with any of its current partners, he added.

https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/306846

##############################################

Tientallen Utrechtse docenten en wetenschappers roepen op tot boycot Israëlische academische instituten

Tientallen Utrechtse wetenschappers en docenten van verschillende instellingen waaronder de universiteit en het UMC spreken hun steun uit voor de Palestijnen. Zij hebben een petitie ondertekend, waarmee wordt opgeroepen om Israëlische academische instituten te boycotten.

De spanningen tussen Israël en Palestina zijn de afgelopen dagen toegenomen en in het ontstane conflict zijn inmiddels honderden doden gevallen. Eerder deze maand was een grote groep mensen op de been in Utrecht om steun te betuigen aan de Palestijnen.

Nu laat ook de academische wereld van zich horen. "Wij zijn wetenschappers en docenten in het Nederlandse hoger onderwijs en wij nemen stelling tegen de voortdurende ontheemding, bezetting en oorlog waaraan de staat Israël Palestijnen onderwerpt", is te lezen in de petitie. Volgens de ondertekenaars is de indruk dat dit een conflict is tussen twee gelijke zijden 'een gevaarlijke vertroebeling van de werkelijkheid'.

De Nederlandse regering wordt middels de petitie opgeroepen erop toe te zien dat er gerechtigheid komt voor de Palestijnen en dat hun volledige rechten worden gewaarborgd.

Vrede

"Dit is de enige manier waarop Israëliërs en Palestijnen in vrede zullen leven. We roepen de Nederlandse regering op actief op te treden om rechtvaardige vrede te bewerkstelligen door alle economische, politieke en militaire banden met Israël te verbreken, tot het moment dat alle verschillende groepen Palestijnen hun rechten zijn toebedeeld."

De petitie is inmiddels door ruim 430 academici ondertekend.

https://www.duic.nl/algemeen/tientallen-utrechtse-docenten-en-wetenschappers-roepen-op-tot-boycot-israelische-academische-instituten/

####################################################

For English version scroll down.

Nederlands hoger onderwijs solidair met Palestijnen

Wij zijn wetenschappers en docenten in het Nederlandse hoger onderwijs en wij nemen stelling tegen de voortdurende ontheemding, bezetting en oorlog waaraan de staat Israël Palestijnen onderwerpt. Op de Nakbaherdenking, 73 jaar na de gedwongen uitzetting van Palestijnen uit hun huizen in wat nu Israël is, tonen wij ons solidair met alle Palestijnen. Onze steun gaat uit naar Palestijnen in Gaza, de Westelijke Jordaanoever en Israël, alsook naar de zeven miljoen vluchtelingen over de hele wereld, ook in Nederland, onder wie onze collega's en studenten.

De indruk dat dit een conflict is tussen twee gelijke zijden is een gevaarlijke vertroebeling van de werkelijkheid: het leidt af van de realiteit dat het de Palestijnen zijn die leven onder militaire bezetting, die ontheemd zijn, en die leven als tweederangsburgers in een systeem van segregatie dat volgens zowel B'tselem als Human Rights Watch in feite neerkomt op apartheid. Dit soort geweld en discriminatie vormen de oorzaak van de geweldsescalatie die nu plaatsvindt.

We roepen de Nederlandse regering op erop toe te zien dat gerechtigheid geschiedt voor de Palestijnen en dat hun volledige rechten worden gewaarborgd. Dit is de enige manier waarop Israëliërs en Palestijnen in vrede zullen leven. We roepen de Nederlandse regering op actief op te treden om rechtvaardige vrede te bewerkstelligen door alle economische, politieke en militaire banden met Israël te verbreken, tot het moment dat alle verschillende groepen Palestijnen hun rechten zijn toebedeeld. We vragen ook om alle VN resoluties die ditzelfde doel dienen toe te passen, waaronder het recht op zelfbeschikking en het recht op terugkeer voor Palestijnse vluchtelingen.

We willen onze steun en solidariteit betuigen aan Palestijnse academici en studenten, wier vrijheid en rechten keer op keer worden geschonden. In de afgelopen tien jaar zijn meer dan 400 studenten opgepakt en vastgehouden door Israël. Vaak worden deze studenten zonder rechtsgang in militaire bewaring gesteld op beschuldiging van vermeend lidmaatschap van verboden politieke groeperingen. Er zijn talrijke rapporten verschenen waaruit blijkt dat dit soort gevangenen worden onderworpen aan marteling. Palestijnse wetenschappers worden geïntimideerd, en academici die in het buitenland wonen wordt toegang tot Israël ontzegd.

Het is op grond van deze schendingen dat wij verklaren in te gaan op de oproep van onze Palestijnse collega's om Israëlische academische instituten te boycotten. Dit is gerechtvaardigd vanwege de formele banden tussen Israëlische universiteiten en het Israëlische leger, alsook andere overheidsorganen die de architectuur van de bezetting vormen. Het moet duidelijk zijn dat deze positie geen effect zal hebben op samenwerking met individuele Israëlische wetenschappers en collega's.

Als wetenschappers in Nederland, een voormalige koloniale macht, zien wij onze steun voor Palestijnse rechten als een integraal onderdeel van een breder proces van dekolonisatie. We pleiten voor gelijkheid voor alle mensen, een eind aan ieder racisme, een einde aan al het koloniaal geweld. Dit is een doel dat onderdeel is van ons onderwijs en onderzoek. Op grond hiervan komen wij op voor de Palestijnen en hun recht op zelfbeschikking.

Klik op deze link om te ondertekenen (alleen personeel hoger onderwijs):

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSiXWDPeXGPolvmUgoedIVOtntMu5-utOPyoeZfU2M-znr-g/viewform

We hebben een aparte petitie voor studenten geopend:
https://docs.google.com/document/d/1go-4u6fPJ7pGZdAaHKSprnCJTPUt1Sfc1VJJf6MmuJM/edit

Ben je student en staat je naam nog op deze lijst hieronder? Laat het ons weten zodat we je naam kunnen verwijderen en je de studentenpetitie kunt tekenen.

Voor meer details en vragen kunt u contact opnemen met: [email protected]

Was getekend,

 1. Dr. Christian Henderson, Leiden University
 2. Dr. Judith Naeff, Universiteit Leiden
 3. Dr. Sai Englert, Leiden University
 4. Dr. Crystal Ennis, Universiteit Leiden
 5. Dr Saori Shibata, Leiden University
 6. Dr. Ethan Mark, Universitair Hoofddocent, Universiteit Leiden
 7. Professor Nira Wickramasinghe, Leiden University
 8. Dr. Lieke Smits , Universiteit Leiden
 9. Nermin Elsherif, PhD Candidate, University of Amsterdam
 10. Dr. Max Ajl, Wageningen University
 11. Dr. Vineet Thakur, Universiteit Leiden
 12. Dr. Polly Pallister-Wilkins, University of Amsterdam
 13. Eftychia Mylona, PhD Candidate, Universiteit Leiden
 14. Dr. Ilias Alami, Maastricht University
 15. Dr. Elisa Da Vià, Leiden University
 16. Dr. Bram Ieven, Leiden University
 17. Dr. Tsolin Nalbantian, Leiden University
 18. Dr. Cristiana Strava, Leiden University
 19. Dr. Pieter Coppens, Vrije Universiteit Amsterdam
 20. W.J.T. de Zeeuw, PhD candidate, Universiteit Leiden
 21. Levin Stein, University Maastricht
 22. Dr. Sanjukta Sunderason, University of Amsterdam
 23. Dr. Sheikh Shams Morsalin, Associate Professor, Ghent University
 24. Dr. Brigitte Le Normand, Associate Professor, Maastricht University
 25. Dr. Ksenia Robbe, University of Groningen
 26. Dr. Lana Sirri, Maastricht University
 27. Dr. Jess Bier, Erasmus University Rotterdam
 28. Imogen Liu, Maastricht University
 29. Dr. Kylie Thomas, Netherlands Institute for War, Holocaust and Genocide Studies
 30. Dr. Haneen Omari, Leiden University
 31. Dr. Marina Calculli, Leiden University
 32. Dr. Maaike Voorhoeve, Universiteit van Amsterdam
 33. Pieter du Plessis, Maastricht University
 34. Girija Joshi, Leiden University
 35. Professor Sarah Bracke, Universiteit van Amsterdam
 36. Akudo Kyoshia McGee, PhD researcher, Maastricht University
 37. Giannis Mavrogenis, Teaching Assistant, Maastricht University
 38. Wiebe Ruijtenberg, Docent/Promovendus, Leiden University
 39. Dr. Sophie Withaeckx, Universitair Docent, Maastricht University
 40. Dr. Laszlo Muntean, Radboud Universiteit Nijmegen
 41. Dr. Simon Leese, Utrecht University
 42. Dr. Elena Burgos Martínez, Leiden University
 43. Dr. Mariwan Kanie, University of Amsterdam
 44. Pieter Van den Heede, Erasmus Universiteit Rotterdam
 45. Dr. Noelle Richardson, Utrecht University
 46. Nadia Bouras, Leiden University
 47. Jessica Elias, LLM MA, Leiden University
 48. Dr. Radhika Gupta, Leiden University
 49. Clara Vlessing, Utrecht University
 50. Prof. Esther Peeren, University of Amsterdam
 51. MA, David van Oeveren, Maastricht University
 52. Beste İşleyen, University of Amsterdam
 53. Dr. Sary Zananiri, Postdoctoral Researcher, Leiden University
 54. Giovanni Nobre,Educational Consultant, ESSB
 55. Arnout van Ree, Leiden University
 56. Dr. Mahmood Kooria, Leiden University
 57. Dr. Kevin Koehler, Leiden University
 58. Dr. Louis van den Hengel, Maastricht University
 59. Dr. Sruti Bala, University of Amsterdam
 60. Dr. Sara Polak, Leiden University
 61. Dennis Jansen, Utrecht University
 62. Dr. Domitilla Olivieri, Utrecht University
 63. Tasniem Anwar, University of Amsterdam
 64. Dr., Janna Houwen, Leiden University
 65. Mira Adoumier, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten
 66. Shajeela Shawkat, PhD candidate & lecturer, Leiden University
 67. Dr. Eliza Steinbock, Leiden University
 68. Prof.em. Annelies Moors, Universiteit van Amsterdam
 69. Dr. Lucy Bennison-Chapman, Leiden University
 70. Andrea Reyes Elizondo, Lecturer & researcher, Universiteit Leiden
 71. Liang-Kai YU, PhD candidate, Leiden University
 72. Dr. Jeff Handmaker, Erasmus University Rotterdam
 73. Larissa Schulte Nordholt, PhD Candidate, Leiden University
 74. Catherine Koekoek, Erasmus University Rotterdam
 75. Mr. Pejman Bahreman, Erasmus Universiteit Rotterdam
 76. Mr. Lianne van Kalken, Erasmus School of Law
 77. Dr. Janneke Stegeman, Utrecht University College
 78. Prof. dr. Frans-Willem Korsten, Erasmus School of Philosophy; Leiden University Centre for the Arts in Society
 79. Sergio Calderón Harker, Teaching Assistant, Maastricht University
 80. Dr. Natalia Donner, Leiden University
 81. Paulina Rabah, Leiden University
 82. Dr. Ellen van de Bovenkamp, Universiteit Utrecht
 83. Dr. Kathrin Thiele, Utrecht University
 84. Dr. Guno Jones, Vrije Universiteit
 85. Prof. dr Yolande Jansen, University of Amsterdam and Free University Amsterdam
 86. Rébecca Franco, PhD candidate, VU University Amsterdam
 87. Dr. Magdalena Górska, Utrecht University
 88. PhD Nawal Mustafa, Vrije Universiteit Amsterdam
 89. Dr. Julian Ross, Leiden University
 90. Dr.M. Stella Morgana, University of Amsterdam
 91. Annelys de Vet, Head Disarming Design Department, Sandberg Instituut
 92. Dr. Sinan Çankaya, Vrij Universiteit Amsterdam
 93. Astrid Bodini, University of Amsterdam
 94. Thato Magano, Doctoral Candidate, Leiden University
 95. Zahar Koretsky, Maastricht University
 96. Dr. Dan Hassler-Forest, Utrecht University
 97. Dr. Pedram Dibazar, Amsterdam University College
 98. Prof. Alexander Badenoch, Utrecht University/VU Amsterdam
 99. Dr Thomas Mareite, Leiden University, Institute for History
 100. Felienne Hermans, Leiden University
 101. Dr. Lieke Stelling , Utrecht University
 102. Dr. Joost Vervoort, Utrecht University
 103. Dr. Alaaeddin Swidan, Open Universiteit
 104. Robyn Ausmeier, Maastricht University
 105. Eva Dieteren, Maastricht University
 106. Jee, L.L.M., Erasmus University Rotterdam
 107. George Kwekel, Wetenschappelijk docent, Erasmus Universiteit Rotterdam
 108. Ruben Gonzalez-Vicente, University of Leiden
 109. Lieke Schrijvers, PhD candidate, Utrecht University
 110. Dr. Nathan van Kleij, Universiteit Leiden
 111. Dr. Markha Valenta, Universiteit Utrecht
 112. Dr. Julia Hamilton, NINO Postdoctoral Research Fellow, University of Leiden
 113. Layal Ftouni, Assistant Professor of Gender Studies, Utrecht University
 114. Dr. Chiara De Cesari, University of Amsterdam
 115. Michiel Bot, Assistant Professor, Tilburg University
 116. Dr. Martijn Dekker, University of Amsterdam
 117. Professor Wendy Harcourt, International Institute of Social Studies of Erasmus University Rotterdam
 118. Paul Aarts, University of Amsterdam
 119. Dr. Reza Kartosen-Wong, University of Amsterdam
 120. Drs. Femke van der Vliet, Erasmus University
 121. Selman Aksünger, PhD Candidate, Maastricht University
 122. Dr. Laura Karreman, Utrecht University
 123. Nursena Aksünger, PhD Candidate, VU Amsterdam
 124. Dr. Hilla Dayan, Amsterdam University College
 125. Dr. P. W. Zuidhof, University of Amsterdam
 126. Prof.Dr. Christa-Maria Lerm Hayes, University of Amsterdam
 127. Daniele Rossi-Doria, PhD researcher, International Institute Social Studies (ISS) -EUR
 128. Phillip Paiement, Associate Professor, Tilburg University
 129. Dr. Tina Harris, University of Amsterdam
 130. Mustafa Can Sati, PhD Candidate, Maastricht University
 131. Abdurrahman Erol, PhD Researcher, Erasmus University Rotterdam
 132. Dr. Anne Bannink, University of Amsterdam
 133. Dr. Peyman Jafari, Universiteit van Amsterdam
 134. Mr. Ayanle Jama, IHE Institute of Water Education
 135. Dr. Heba Taha, Leiden University
 136. Matthea Westerduin, MA, Vrije Universiteit
 137. Wouter van de Klippe, Msc, Leiden University
 138. Rahma Bavelaar, PhD Candidate, University of Amsterdam
 139. Berna Toprak, University of Amsterdam
 140. Ms Thandiwe Matthews, International Institute of Social Studies, Erasmus University Rotterdam
 141. Jeroen van Honk, Leiden University
 142. Dr. Helen Hintjens, International Institute of Social Studies
 143. Dr. Mikki Stelder, University of Amsterdam
 144. Dr. Andy J. Ciofalo, Leiden University
 145. Dr Liesbeth Minnaard, Leiden University
 146. Dr. Koen Leurs, Netherlands Institute of Advanced Studies / Universiteit Utrecht
 147. Professor John Dugard, Universty of Leiden
 148. Mona Hegazy, Amsterdam University College
 149. Dick Zijp, MA, Utrecht University
 150. Dr. Marco Derks, Radboud Universiteit
 151. Dr. Tatiana Markaki, University of Amsterdam
 152. Dr. Patricia Schor, Radboud University Nijmegen
 153. Dr Taha AL-Washali, MetaMeta
 154. Arianne Perez-Koeleman, Docent, Universiteit Utrecht
 155. Dr. Jasmijn Rana, Leiden University
 156. Danae Kleida, Utrecht University
 157. Dr. Jiska Engelbert, Erasmus University Rotterdam
 158. Dr. María Gabriela Palacio, Leiden University
 159. Professor Hilde De Weerdt, Leiden University
 160. Dide van Eck, PhD candidate, Radboud University Nijmegen
 161. Rana Ghavami, Sandbergh Institute
 162. Prof. Dr. Boudewijn Walraven, Leiden University
 163. Prof. Dr. Maaike Bleeker, Universiteit Utrecht
 164. Prof. Alessandra Arcuri, Erasmus University Rotterdam
 165. Tamalone van den Eijnden, Universiteit Utrecht
 166. Dr. Birgit M. Kaiser, Utrecht University
 167. Dr. Jonas Staal, Sandberg Institute / Disarming Design
 168. Dr. Limin Teh, Leiden Universiteit
 169. Prof.dr. Antonio Carmona Báez, University of St. Martin
 170. Nadia Palliser, TU Delft
 171. Abdulqader Mahmoud, PhD candidate, Delft University of Technology
 172. Dr. AMJ Abushaban, IHE Delft
 173. Nojoud Alsaiad, wiskundedocent, Hogeschool Rotterdam
 174. Dr. Martijn Boven, Leiden University
 175. Fouzia Outmany, Phd, UvA
 176. Nina Köll, University College Utrecht
 177. Aitazaz Ali Raja, PhD Candidate, Delft University of Technology
 178. Anne de Jong, Associate Professor, University of Amsterdam
 179. Dr. Anna Meijknecht, Tilburg University
 180. Ignace Cami, Jan van Eyck Academie
 181. Dr. Zeynep Kaşlı, Erasmus University Rotterdam
 182. Mr Haider Sultan, TU Delft
 183. Mohammed Suleman, TU Delft
 184. Simone Gavazzi, Maastricht University
 185. Dr. Konstantina Georgelou, Utrecht University
 186. Mr. Samad Shah, Delft University of Technology
 187. Dr. Bahar Sakizlioglu, Erasmus University
 188. Prof. Alanna O'Malley, Leiden University
 189. Dr. Elena Zambelli, VU Amsterdam
 190. Laura Candidatu, Lecturer, Utrecht University
 191. Neske Baerwaldt, PhD candidate, Leiden University
 192. Annerienke Fioole, Universiteit van Amsterdam
 193. Dr. Senka Neuman Stanivuković, University of Groningen
 194. Professor Ellen Rutten, University of Amsterdam
 195. Professor Dr. Maria Boletsi, Universiteit Leiden & Universiteit van Amsterdam
 196. Dr. Colin Sterling, University of Amsterdam
 197. Gladys Akom Ankobrey (PhD Candidate at Maastricht University)
 198. Dr. Elena Paskaleva, Leiden University
 199. Koushyar Parsi, Docent, Universiteit Leiden
 200. Dr. Cecilia Palombo, Leiden University
 201. Dr. Massot Anaïs, Leiden University
 202. Dr. Paul Mepschen, University College Utrecht
 203. Dr. Kirsty Rolfe, Universiteit Leiden
 204. MSc Floris de Krijger, University of Amsterdam
 205. Ahmed Sharaf, TU Delft
 206. Usman Ahmedani, University of Amsterdam
 207. Dr. Petra de Bruijn, Universiteit Leiden
 208. Emily Yates-Doerr, Assistant Professor, University of Amsterdam
 209. Wouter Schakel, Universiteit van Amsterdam
 210. Ahmed Mohamed Ahmed, TU Delft
 211. Dr. Ethemcan Turhan, University of Groningen
 212. Dr. Dina Zbeidy, Leiden University of Applied Sciences
 213. Aletta de Savornin Lohman, Master Labour Law, Vrije Universiteit
 214. Dorieke Wewerinke, Hogeschool Utrecht
 215. Drs. Eli van Duijnen, Universiteit Leiden
 216. Dr. Alp Yenen, Leiden University
 217. Dr. Anouk de Koning, Universiteit Leiden
 218. Dr. Pepijn Brandon, Vrije Universiteit
 219. Ms. Nairita Roy Chaudhuri, Tilburg University
 220. Miquel Hervás Gómez, Sandberg Instituut / Gerrit Rietveld Academie
 221. Alessandra Benedicty-Kokken, Utrecht University
 222. Nisrine Chaer, Utrecht University
 223. Jochem van Noord, University of Groningen
 224. Dr. Huda AbiFarès, Sandberg Institute
 225. Onur Şahin, Universiteit Utrecht
 226. Drs. Alfrida Martis, MA, University of Amsterdam & Willem de Kooning Academy
 227. Ali Şahin, WDKA
 228. Dr. Dennis Bos, Leiden University
 229. Dr. Carolien Stolte, Leiden University
 230. Yazan Khalili, Disarming Design - Sandberg Institute
 231. Dr. Caroline Roset, University of Amsterdam
 232. Mw. Karima Shata, Erasmus University
 233. Louise Autar, Utrecht University
 234. Prof. Remco Raben, Utrecht University & University of Amsterdam
 235. Samira I. Ibrahim, TU Delft & Vrije Universiteit Amsterdam
 236. Sara Hijazi, Erasmus MC
 237. Dr. Eslam Nofal, Maastricht University
 238. Erika Sprey, Head of programme Studium Generale, Royal Academy of the Arts The Hague
 239. Agustina Woodgate, Sandberg Instituut
 240. Tammam Azzam, Artscience
 241. Hilda Moucharrafieh, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
 242. Amod Shah, International Institute of Social Studies, Erasmus University Rotterdam
 243. Tim de Winkel, Phd candidate, Utrecht University
 244. Dr. Omer Kocyigit, Leiden University
 245. Alice Janssens, Erasmus University Rotterdam
 246. Dr. Shivant Jhagroe, Leiden University
 247. MSc. Elena Hoogerwerf, Leiden University
 248. Prof. Dr. Gregor Langfeld, University of Amsterdam
 249. Angela Isoldi, Radboud University
 250. Dr. Vanessa Newby, Leiden University
 251. Dr. Arpita Bisht, International Institute of Social Studies (EUR)
 252. Rachel Feuchtwang, Amsterdam Hogeschool voor de Kunsten
 253. Marina de Regt, Associate Professor, Vrije Universiteit Amsterdam
 254. Dr. Jana Cattien, University of Amsterdam
 255. Dr. Noa Roei, University of Amsterdam
 256. Mr. John Harbord, Maastricht University
 257. Prof. Hans Lindahl, Tilburg University
 258. Dr. Maaike Warnaar, Leiden University Institute for Area Studies
 259. Julia Overeem, Universiteit Antwerpen
 260. Nicole Sanches, Utrecht University
 261. Dr. Timo Makori, Maastricht University
 262. Esther de Boer, Universiteit van Amsterdam
 263. Taariq Ali Sheik, PhD candidate, Vrije Universiteit Amsterdam
 264. Tess Czerski, Universiteit van Amsterdam
 265. Dr. Isabel Awad, Erasmus University Rotterdam
 266. Marcela Garcia Probert, Leiden University
 267. Drs. Janneke Prins, Zuyd Hogeschool
 268. Tobias Jones, PhD Candidate, Leiden University
 269. Aya Mahgoub, PHD candidate, TU Delft
 270. MSc. Esther Visser, Vrije Universiteit
 271. Dr. Eline Scheerlinck, Leiden University
 272. Dr. Naomi van Stapele, The Hague University of Applied Sciences
 273. Francisca Khamis Giacoman, Sandberg Institute
 274. Dr. Nicole A.N.M. van Os, Leiden University
 275. Dr. Priyanka Rao-Ruiz, Vrije Universiteit Amsterdam
 276. Dr. Céline Heldring, former employee of Vrije Universiteit Amsterdam
 277. Dr. Lindsay Black, Leiden University
 278. Çağlar Köseoğlu, Erasmus University College
 279. Dr. Ayesha Ghanchi, WdKA / Gerrit Rietveld
 280. Dr. Jan Hendrik Valgaeren, Tilburg University
 281. Anne-Lot Hoek, PhD Candidate, Universiteit van Amsterdam
 282. Dr. Nicolas Blarel, Leiden University
 283. Dr. Marie Petersmann, Tilburg University
 284. Dr. Margaretha Wewerinke-Singh, Universiteit Leiden
 285. Dr. Danai Riga, UMC Utrecht
 286. Sascha Krischock, Disarming Design Department, Sandberg Instituut
 287. Amir Asghari, PhD candidate, Erasmus MC
 288. Dr. Jan Teurlings, Universiteit van Amsterdam
 289. Manar Ellethy, PhD Candidate, Leiden University
 290. Dr. Deniz Tat, Leiden University
 291. Dr. Hanna L. Muehlenhoff, University of Amsterdam
 292. Dr. Alex Geurds, Leiden University
 293. Timur Khan, Leiden University
 294. Josias Tembo, Radboud University FTR
 295. Dr. Irene van Oorschot, Erasmus School for Social and Behavioral Sciences
 296. Gijs van Maanen, Tilburg University
 297. Esther Schoorel, docent, Universiteit Maastricht
 298. Ms Batoul Lakmoush, Vrije universiteit Amsterdam
 299. Professor Dr. Khalil Sima'an, Universiteit van Amsterdam
 300. Hisham Hamad, University of Groningen
 301. Bart Hesseling, Erasmus University College
 302. Dr. Marijke Naezer, Radboud University Nijmegen
 303. BSc. Nine Gerrits, Utrecht University
 304. Ioannis Koutlas, PhD Candidate, UMC Utrecht
 305. Dr. Yaser Ellethy VU Amsterdam
 306. Gwenoële Trapman, Artistic Director Master DAS, Creative Producing, Academie of Theatre and Dance, AHK
 307. Lukasz Dziedzic, PhD candidate, Tilburg University
 308. Dr. Anya Topolski, Associate Professor Ethics and Political Philosophy, Radboud Universiteit Nijmegen
 309. Amanda Alencar, Associate professor, Erasmus University Rotterdam
 310. Lena Richter, PhD, Radboud University
 311. Dr. Irena Rosenthal, University of Amsterdam
 312. Prof. Mariecke van den Berg, Radboud Universiteit / Vrije Universiteit Amsterdam
 313. Fabien Ducrocq, Postdoc, UMC Utrecht
 314. Prof. dr. Manon S. Parry, VU Amsterdam/University of Amsterdam
 315. Alison Fischer, PhD Candidate, Leiden University
 316. Mr. Ashry Sallatu University of Amsterdam
 317. Geradi Yudhistira, Universiteit van Amsterdam
 318. Joseph Sony Jean, KITLV
 319. Indira Sánchez Bretones, Wageningen University & Research
 320. Dr. Madeleine Kasten, Leiden University
 321. Amra Hajdo-Milasinovic, Hogeschool Utrecht
 322. Nina Vabab, PhD candidate, Utrecht university
 323. Fabian Holle, PhD onderzoeker, Vrije Universiteit Amsterdam
 324. Mazyar Abdollahi Nejat, Vrije Universiteit Amsterdam
 325. M.Sc. Biswajit Moharana, VU Amsterdam
 326. Dr. Nella van den Brandt, Universiteit Utrecht
 327. Dr. Frans Camphuijsen, University of Amsterdam
 328. Dr. Patricia de Vries, Maastricht University
 329. Nama'a Qudah, Delft University of Technology
 330. Drs. Garjan Sterk, Radboud Gender & Diversity Studies
 331. Kerstin Winking, PhD candidate, Leiden University
 332. Lise Woensdregt , Phd Candidate, Vrije Universiteit Amsterdam
 333. Dr. Kristine Johanson, University of Amsterdam
 334. Juha van 't Zelfde, Sandberg Instituut
 335. Grazia Tona, PhD Candidate, Delft University of Technology
 336. Sreerekha Sathi, Assistant professor, International institute of social studies, The Hague
 337. Anja Groten, Course Director, Design Department, Sandberg Instituut Amsterdam
 338. Abdullah Alhatlani, Phd candidate Leiden University
 339. Moosje Moti Goosen, PhD candidate, University of Amsterdam
 340. Msc. Lotte Hopstaken, VU
 341. Dr. Laura Henderson, Utrecht University
 342. Sophia Ikpia, Universiteit van Amsterdam
 343. Dirim Dinçer, Delft University of Technology
 344. Matija Miličić, PhD Candidate, Radboud University
 345. Imogen Hamilton-Jones, University of Amsterdam
 346. Samir Mustafa Negash, PhD candidate, Leiden University
 347. Dr. Nishat Awan, TU Delft
 348. Arwa Al Alsadi, PhD, Delft University of Technology
 349. Dr. Genner Llanes-Ortiz, Leiden University
 350. Dr. Aone van Engelenhoven, Leiden University
 351. Dr. Alicia Schrikker, Leiden University
 352. Michelle Teran, Willem de Kooning Academy
 353. Dr. Selçuk Balamir, UvA / WdKA
 354. Drs. Shailoh Phillips, KABK / Willem de Koning Academy
 355. Lamis Qdemat, IHE For Water Education
 356. Dr. Rosalba Icaza, Institute of Social Studies, Erasmus University Rotterdam
 357. Gabriela Cuadrado-Quesada, Lecturer/Researcher, IHE-Delft Institute for Water Education
 358. Marthe Prins, Royal Academy of the Arts The Hague
 359. Ms. Lara Pels, Vrije Universiteit Amsterdam
 360. Dr. Rodrigo Bueno Lacy, Radboud University Nijmegen
 361. Dr. Surekha Davies, Utrecht University.
 362. Ghulam Ali Murtaza, PhD Candidate, Leiden University
 363. José Renkens, Radboud Universiteit Nijmegen
 364. Sonia de Jager, PhD student, Erasmus University
 365. Wigbertson Julian Isenia, Phd candidate, University of Amsterdam
 366. David Prins, Codarts University of the arts Rotterdam | The royal conservatoire The Hague
 367. Dr. Michel Geschiere, Universiteit van Amsterdam
 368. Lotje Siffels, PhD candidate, Radboud University
 369. Dr. Gied ten Berge, former PhD, Catholic School of Theology Tilburg University
 370. Prof. Bram van Sambeek, Koninklijk Conservatorium, Den Haag
 371. Djenabou Diallo, Vrije Universiteit Amsterdam
 372. Dr. Dimitris Pavlopoulos, Vrije Universiteit Amsterdam
 373. Nasim Razavian, PhD candidate, TU Delft
 374. Payam Safavi, PhD student, Vrije Universiteit
 375. Erica Moukarzel, PhD student, University of Amsterdam
 376. Tamara de Groot, PhD student, Erasmus University
 377. Bente de Leede, MA, Leiden University
 378. Jeroen van Wijhe, Fontys Hogeschool voor de Kunsten
 379. Floor Herbrink, Saxion University of Applied Sciences
 380. Dr. Johan Lievens, Vrije Universiteit Amsterdam
 381. Dr. Ali Shobeiri, Assistant Professor, Leiden University Centre for the Arts in Society.
 382. Prof. Dr. Ameen Abu-Hanna, University of Amsterdam
 383. Tomi Hilsee, Willem de Kooning Academy
 384. Simon Kentgens, WDKA Rotterdam
 385. Golnar Abbasi, WDKA, TUDelft
 386. Dr. Marco Scalvini, Erasmus University Rotterdam
 387. Arvand Pourabbasi, WDKA
 388. Catherine Somzé, Sandberg Institute, Amsterdam
 389. Tobias den Haan, Leiden University
 390. Pieter Koene, Docent Arabisch, Zuyd Hogeschool
 391. Flavia Dzodan, Sandberg Instituut
 392. Pendar Nabipour, Senior tutor, Willem de Kooning Academy
 393. Dr. Suzan Bayhan, University of Twente
 394. Barbara Visser, Head of temporary master program F for Fact, Sandberg Instituut
 395. Mariana Gkliati, Leiden University
 396. Dalia Abdel Baki, LIAS - Leiden University
 397. Roosje Klap, Head of Graphic Design (BA), co-head of Non Linear Narrative (MA), Royal Academy of Art, The Hague (KABK)
 398. Lindsay G Weber, Utrecht University
 399. Mr. Abdullah Aljuffri, Delft University of Technology
 400. Dr. Eve Kalyva, University of Amsterdam
 401. Hasan Shahoud, Vrije Universiteit
 402. Laurens Buijs, Universiteit van Amsterdam
 403. Fayaaz Joemmanbaks, Universiteit Utrecht
 404. Drs. Saskia Dinh, University of Applied Sciences, Leiden
 405. A.B.G.M. Smits, docent/trainer HSLeiden
 406. Chris Julien, Utrecht University
 407. Tuna Kalayci, Leiden University
 408. Prof. Thijl Sunier, full professor, Vrije Universiteit Amsterdam
 409. Natalia Sorzano, Wdka
 410. Prof. Lies Wesseling, Maastricht University
 411. Shaniqua Etienne, Nederlandse Filmacademie
 412. Mr. Guillaume Swemmelaar, Hogeschool Leiden
 413. Dr. Alexandre Afonso, Leiden University
 414. Mr. Annemarie J. Stoter Hogeschool Leiden
 415. Mr. drs. Gerdo Kuiper, University of Applied Sciences Leiden
 416. Sara Cvetkovska, Utrecht University
 417. Dr. Willibrord de Graaf, ISW/HOVO
 418. Dr. Daniela Vicherat Mattar, Leiden University
 419. Ms. Cynthia Souaid, TU Delft
 420. F. Jawad, Leiden University
 421. Cynthia Plette, KdG Hogeschool Antwerpen
 422. Meltem Halaceli, MA, University of Amsterdam
 423. Wander van Baalen, PhD candidate, Erasmus University Rotterdam
 424. Dr. Assem Dandashly, Maastricht University
 425. Elize Mazadiego, University of Amsterdam
 426. Sedat Bugdaci, Academy of Theatre and Dance, AHK
 427. Aleeha Zahra Ali, PhD, VU Amsterdam
 428. Dr. Arman Noroozian, University of Amsterdam / Delft university of Technology
 429. Ayla Yayla, LL.M, University of Applied Sciences Leiden
 430. Dr. Mark Vicol, Wageningen University
 431. Dr. Olaf Kaper, Leiden University
 432. Sepideh Saadat, Leiden University
 433. Martin Jensen, Research Assistant, University of Amsterdam
 434. Mehmet Day, PhD candidate, Erasmus University Rotterdam (EUR)
 435. Dr. Willem Halffman, Radboud Universiteit Nijmegen
 436. Fatimah Akhtar Momtaz, Lecturer, Leiden University
 437. T. Cicek, Erasmus University Rotterdam
 438. Dr. Stella Gryllia, Utrecht University
 439. Duygu Erbil, Utrecht University
 440. Nahda Shehada, Senior lecturer, International Institute of Social Studies
 441. Drs. Anissa Pelouto, Erasmus MC
 442. Prof. Olav Velthuis, University of Amsterdam
 443. Drs. Rinie Altena, Aeres Hogeschool
 444. Drs. M. Mohseni, Erasmus MC
 445. Andrew Littlejohn, Assistant Professor, Leiden University
 446. Dr. Kim Duistermaat, Leiden University College The Hague
 447. MSc Zahra Khazai, Vrije Universiteit
 448. Prof. Paola Gori Giorgi, Vrije Universiteit Amsterdam
 449. Dr. Andrea Stultiens, KABK / Hanze Hogeschool
 450. Lise-Lotte Geutjes, Hogeschool Leiden/VU
 451. Dr. Jaswina Elahi, Rathenau Instituut
 452. Dr. Erella Grassiani, University of Amsterdam
 453. Oumaima el Manouzi, Wetenschappelijk docent, Erasmus Universiteit Rotterdam
 454. Marijke Schaap Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten
 455. Irina v Aalst, Utrecht University
 456. MSc Willemijn Hirzalla- Leenhouts, University of Applied Sciences Leiden
 457. Nancy Hoffmann, AHK DAS ARTS MCP
 458. Dr. Susan Blackwell, Universiteit Utrecht
 459. Hoessein Alkisaei, University lecturer and engineer, Delft University of Technology
 460. Hayat Ahlili, Phd candidate, Utrecht University
 461. Drs. Seher Makineli, PhD candidate, UMC Utrecht
 462. Alex Schenkels, Fontys University of Applied Sciences
 463. Hadia Arab, Maastricht University
 464. Zakia Essanhaji, Vrije Universiteit Amsterdam
 465. Yusril Maulidan Raji, PDEng candidate, Eindhoven University of Technology
 466. Shifra Kisch, University College Utrecht
 467. Maha Ali, PhD Candidate, Leiden University
 468. Jobaer Khan, TU/e
 469. Lise Zurné, Promovendus, Erasmus universiteit
 470. Birsen Erdogan, Maastricht universiteit
 471. Dr. Margreet van Es, Utrecht University
 472. Sara Miellet, PhD researcher, Utrecht University
 473. Dr. Mark Westmoreland , Leiden University
 474. Klodiana Millona, Royal Academy of Art, The Hague (KABK)
 475. Nila Kamil, PhD Candidate, Wageningen University & Research
 476. Phuong Hoan Le, docentpromovendus, Erasmus University Rotterdam
 477. Dr. Kristen Cheney, ISS, Erasmus University
 478. Bojana Mladenovic, SNDO- School for New Dance Development
 479. Kostana Banovic, former lecturer, HKU
 480. Dr.Shyamika Jayasundara-Smits, Erasmus University Rotterdam
 481. Dr.Chiel van der Veen, Vrije Universiteit Amsterdam
 482. Arne van Lienden, PhD candidate, Erasmus University Rotterdam
 483. Max de Ploeg, docent, IES Abroad - Amsterdam
 484. Anne Heslinga Erasmus University Rotterdam
 485. Dr. Amir Vudka, University of Amsterdam
 486. Feray Coban, VU University
 487. Dr.Sven Meeder, Radboud University Nijmegen
 488. Ms. Yara Alassade, Erasmus University Rotterdam
 489. Edmund Hayes, Radboud University
 490. Kamel Essabane, PhD Candidate, Radboud Universiteit Nijmegen
 491. Mr. Matthew Galmann, Leiden University
 492. Liza Prins, Gerrit Rietveld Academie
 493. Hasti Jalalzadeh, PhD Candidate, Amsterdam UMC
 494. Professor Maurice Crul, Vrije Universiteit Amsterdam
 495. Romy van Dijk, Erasmus University Rotterdam
 496. Josje Schut, PhD Candidate, Vrije Universiteit Amsterdam
 497. Elin Jonsson, Leiden University
 498. Dr. Fadi Hirzalla, Erasmus University Rotterdam
 499. Meryem Antek, Leiden University/Universiteit Leiden
 500. Bart Mijland, Utrecht University
 501. Dr. Ali Haseltalab. Delft University of Technology
 502. Prof.dr. Willem Schinkel, Erasmus University Rotterdam
 503. Dr. Ismintha Waldring, Vrije Universiteit Amsterdam
 504. Hanifa Achahbar, Docent, Hogeschool van Amsterdam
 505. Dr. Erik de Maaker, Leiden University
 506. Tom Bergkamp, PhD Researcher, Rijksuniversiteit Groningen
 507. Dr.Michael Bennett, Utrecht University
 508. Iva Lea Aurer, VU Amsterdam
 509. Prof. dr. Nurhan Abujidi, Zuyd University of Applied Sciences
 510. Esther Edelmann, University Lecturer, Leiden University
 511. Jorge Durán Solórzano , Leiden University Centre for Linguistics
 512. Moataz Rageb, MSSc, UvA
 513. Anne de Graaff, Vrije Universiteit Amsterdam
 514. Thomas Bartels, Junior Lecturer Political Science, University of Amsterdam (UvA)
 515. Mr. Kinan Al Daioub, Leiden University
 516. Drs. Djûke Poppinga, Universiteit van Amsterdam
 517. Drs. Rabab Chrifou, Amsterdam UMC & Radboudumc
 518. Floor Smorenburg, Hogeschool Leiden
 519. Omar El Moussaoui, Teacher, Hogeschool Utrecht
 520. MSc. Kay Mars, Vrije Universiteit Amsterdam
 521. Msc. Yasemin Tunbul, Vrije Universiteit Amsterdam
 522. Dr. Justine Bakker, Radboud University
 523. Noortje de Leij, PhD Candidate, Universiteit van Amsterdam
 524. Dr. Yousra Rahmouni Elidrissi, Utrecht University
 525. Drs. Mohamed El Sayed, University of Amsterdam
 526. Mohamed Masri, Vrije Universiteit Amsterdam
 527. Dr. Freek Colombijn, Vrije Universiteit Amsterdam
 528. Dr. Claire Vergerio, Leiden University
 529. Dr. Matthew Longo, Leiden
 530. Dr. Adeel Hussain, Leiden University
 531. Dr. Anna Voulgari-Kokota, University of Groningen
 532. Drs. Judith Wendel, Academie voor Theater en Dans
 533. Dr. Francesco Ragazzi, Leiden University
 534. Dr. Esther Plomp, TU Delft
 535. Dr. Andreas Milias-Argeitis, University of Groningen
 536. Dr. Imee Ristika Rahmi Barani TU Eindhoven
 537. Evert Boonstra, PhD candidate, Vrije Universiteit Amsterdam
 538. H.B. van den Berg, Erasmus Universiteit Rotterdam
 539. Carmela Artime Omil, Amsterdam University College
 540. Dr. Tom Vandeputte, Sandberg Institute Amsterdam
 541. Brian D. McKenna, Researcher, Facilitator, MFA, BFA Sandberg Institute
 542. Vatan Hüzeir, PhD candidate, Erasmus Universiteit Rotterdam
 543. Ömür Ince, Fontys Hogescholen
 544. Dr. Gianmaria Colpani, Utrecht University
 545. Dr. Gertjan Hoetjes, University of Groningen
 546. Dr. Elisa Giovannetti, VU University
 547. F. Maas, Fontys Hogescholen
 548. Usman Mushtaq, PhD Candidate, Dutch Institute for Fundamental Energy Research
 549. Huseyin Atesci, Phd, Leiden University
 550. Dr. Maxine David, Leiden University
 551. Will Pollard, Gerrit Rietveld Academie / Sandberg Instituut
 552. Dr. Nanne Timmer, Leiden University
 553. Dr. Annemiek Prins, Radboud Universiteit Nijmegen
 554. Dr. Mathijs van de Sande, Radboud University Nijmegen
 555. Rodante van der Waal, PhD, University for Humanistic Studies
 556. Msc. Halima Bouras, De Haagse Hogeschool
 557. Gabriëlle Schleijpen, DAI Art Praxis/ArtEZ University of the Arts
 558. Weronika Zielińska, Kerndocent, Hogeschool Rotterdam, Willem de Kooning Academie
 559. Mr. Giannis Delimpaltadakis, TU
 560. Marieke Bloembergen, Professor in Archival and Postcolonial Studies, Institute for History Leiden University
 561. Dr. Gjovalin Macaj, Leiden University
 562. Aya Elwageeh, PhD candidate, Delft University of Technology
 563. Gabriel Gleizer, PhD, TU Delft
 564. Prof. Dr. Ruud Peters, UvA
 565. Femke Vandenberg, PhD, Erasmus University Rotterdam
 566. Dr. Hendrik de With, Tilburg University
 567. Bruno Bottega Pergher. Universiteit van Amsterdam
 568. N. Daoud, MSc, The Hague University of Applied Sciences
 569. Dr. Anand Sheombar HU University of Applied Sciences
 570. Prof. Dr. C.G. van der Veer, Galtung Institute
 571. Dr. H. El Azzouzi, Erasmus MC
 572. Martijn de Koning, Radboud Universiteit Nijmegen
 573. Mohammad Salim Abdulrahman, Lecturer, TIU university

Dutch higher education in solidarity with Palestine

We are scholars and educators in Dutch higher education and we stand against the ongoing dispossession, occupation and war that is being inflicted on Palestinians by the Israeli state. On Nakba Day, the 73rd anniversary of the forced expulsion of Palestinians from their homes in present day Israel, we stand in solidarity with all Palestinians. Our support goes out to Palestinians in Gaza, the West Bank, and Israel, as well as those 7 million refugees around the world, including those residing in the Netherlands, some of whom are our colleagues and students.

The perception that this is a conflict between two equal sides is a dangerous obfuscation; it deflects from the reality that it is the Palestinians who live under military occupation, who are dispossessed of their homes, and who live as second class citizens in a system of segregation, described as apartheid by both B'tselem and Human Rights Watch. It is this brutality and discrimination that is the cause of the escalation of violence that is currently taking place.

We call on the Dutch government to ensure that justice is achieved for Palestinians and that they are granted their full rights. This is the only means by which both Israelis and Palestinians will live in peace. We call on the Dutch government to take action to achieve a just peace by cutting all economic, political, and military relations with Israel, until such a time as all sections of the Palestinian people are afforded their rights. We also ask for the application of numerous UN resolutions that serve this aim, including the right to self determination and the return of Palestinian refugees.

We would like to extend our support and solidarity to Palestinian academics and students, whose freedoms and rights are continually violated. Over the last 10 years, more than 400 students have been arrested and detained by Israeli forces. Often these students are held in military detention without trial on the accusation of alleged membership of banned political groups. There are many reports of these detainees being subjected to forms of torture. Palestinian scholars have been subjected to harassment, and academics living abroad are banned from entering Israel.

As a result of these violations we pledge to adhere to the call of our Palestinian colleagues to boycott Israeli academic institutions. This is justified on the basis of formal relationships between Israeli universities and the Israeli military, as well as other state institutions that form the architecture of the occupation. It should be made clear that this position has no effect on collaboration and cooperation with individual Israeli scholars and colleagues.

As scholars in the Netherlands, a former colonial power, we consider that our support for Palestinian rights is integral to the broader process of decolonisation. We advocate for equality for all people, an end to all racism, and an end to all colonial violence. This is a purpose that is integral to both our teaching and scholarship. On this basis we stand up for the Palestinian people and their right to self determination.

Click on this link in order to add your signature (only staff higher education):

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSiXWDPeXGPolvmUgoedIVOtntMu5-utOPyoeZfU2M-znr-g/viewform

We have opened a separate petition for student support:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSey740qCzxvkEAVDqQgFWK8VqpjJ9XeqSLpf2qft8yFdjxj_g/viewform

Are you a student and is your name still on the list below? Please notify us, so we can remove your name and sign the student petition instead.

For further details and inquiries please contact: [email protected]

Signatories:

 1. Dr. Christian Henderson, Leiden University
 2. Dr. Judith Naeff, Universiteit Leiden
 3. Dr. Sai Englert, Leiden University
 4. Dr. Crystal Ennis, Universiteit Leiden
 5. Dr Saori Shibata, Leiden University
 6. Dr. Ethan Mark, Universitair Hoofddocent, Universiteit Leiden
 7. Professor Nira Wickramasinghe, Leiden University
 8. Dr. Lieke Smits , Universiteit Leiden
 9. Nermin Elsherif, PhD Candidate, University of Amsterdam
 10. Dr. Max Ajl, Wageningen University
 11. Dr. Vineet Thakur, Universiteit Leiden
 12. Dr. Polly Pallister-Wilkins, University of Amsterdam
 13. Eftychia Mylona, PhD Candidate, Universiteit Leiden
 14. Dr. Ilias Alami, Maastricht University
 15. Dr. Elisa Da Vià, Leiden University
 16. Dr. Bram Ieven, Leiden University
 17. Dr. Tsolin Nalbantian, Leiden University
 18. Dr. Cristiana Strava, Leiden University
 19. Dr. Pieter Coppens, Vrije Universiteit Amsterdam
 20. W.J.T. de Zeeuw, PhD candidate, Universiteit Leiden
 21. Levin Stein, University Maastricht
 22. Dr. Sanjukta Sunderason, University of Amsterdam
 23. Dr. Sheikh Shams Morsalin, Associate Professor, Ghent University
 24. Dr. Brigitte Le Normand, Associate Professor, Maastricht University
 25. Dr. Ksenia Robbe, University of Groningen
 26. Dr. Lana Sirri, Maastricht University
 27. Dr. Jess Bier, Erasmus University Rotterdam
 28. Imogen Liu, Maastricht University
 29. Dr. Kylie Thomas, Netherlands Institute for War, Holocaust and Genocide Studies
 30. Dr. Haneen Omari, Leiden University
 31. Dr. Marina Calculli, Leiden University
 32. Dr. Maaike Voorhoeve, Universiteit van Amsterdam
 33. Pieter du Plessis, Maastricht University
 34. Girija Joshi, Leiden University
 35. Professor Sarah Bracke, Universiteit van Amsterdam
 36. Akudo Kyoshia McGee, PhD researcher, Maastricht University
 37. Giannis Mavrogenis, Teaching Assistant, Maastricht University
 38. Wiebe Ruijtenberg, Docent/Promovendus, Leiden University
 39. Dr. Sophie Withaeckx, Universitair Docent, Maastricht University
 40. Dr. Laszlo Muntean, Radboud Universiteit Nijmegen
 41. Dr. Simon Leese, Utrecht University
 42. Dr. Elena Burgos Martínez, Leiden University
 43. Dr. Mariwan Kanie, University of Amsterdam
 44. Pieter Van den Heede, Erasmus Universiteit Rotterdam
 45. Dr. Noelle Richardson, Utrecht University
 46. Nadia Bouras, Leiden University
 47. Jessica Elias, LLM MA, Leiden University
 48. Dr. Radhika Gupta, Leiden University
 49. Clara Vlessing, Utrecht University
 50. Prof. Esther Peeren, University of Amsterdam
 51. MA, David van Oeveren, Maastricht University
 52. Beste İşleyen, University of Amsterdam
 53. Dr. Sary Zananiri, Postdoctoral Researcher, Leiden University
 54. Giovanni Nobre,Educational Consultant, ESSB
 55. Arnout van Ree, Leiden University
 56. Dr. Mahmood Kooria, Leiden University
 57. Dr. Kevin Koehler, Leiden University
 58. Dr. Louis van den Hengel, Maastricht University
 59. Dr. Sruti Bala, University of Amsterdam
 60. Dr. Sara Polak, Leiden University
 61. Dennis Jansen, Utrecht University
 62. Dr. Domitilla Olivieri, Utrecht University
 63. Tasniem Anwar, University of Amsterdam
 64. Dr., Janna Houwen, Leiden University
 65. Mira Adoumier, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten
 66. Shajeela Shawkat, PhD candidate & lecturer, Leiden University
 67. Dr. Eliza Steinbock, Leiden University
 68. Prof.em. Annelies Moors, Universiteit van Amsterdam
 69. Dr. Lucy Bennison-Chapman, Leiden University
 70. Andrea Reyes Elizondo, Lecturer & researcher, Universiteit Leiden
 71. Liang-Kai YU, PhD candidate, Leiden University
 72. Dr. Jeff Handmaker, Erasmus University Rotterdam
 73. Larissa Schulte Nordholt, PhD Candidate, Leiden University
 74. Catherine Koekoek, Erasmus University Rotterdam
 75. Mr. Pejman Bahreman, Erasmus Universiteit Rotterdam
 76. Mr. Lianne van Kalken, Erasmus School of Law
 77. Dr. Janneke Stegeman, Utrecht University College
 78. Prof. dr. Frans-Willem Korsten, Erasmus School of Philosophy; Leiden University Centre for the Arts in Society
 79. Sergio Calderón Harker, Teaching Assistant, Maastricht University
 80. Dr. Natalia Donner, Leiden University
 81. Paulina Rabah, Leiden University
 82. Dr. Ellen van de Bovenkamp, Universiteit Utrecht
 83. Dr. Kathrin Thiele, Utrecht University
 84. Dr. Guno Jones, Vrije Universiteit
 85. Prof. dr Yolande Jansen, University of Amsterdam and Free University Amsterdam
 86. Rébecca Franco, PhD candidate, VU University Amsterdam
 87. Dr. Magdalena Górska, Utrecht University
 88. PhD Nawal Mustafa, Vrije Universiteit Amsterdam
 89. Dr. Julian Ross, Leiden University
 90. Dr.M. Stella Morgana, University of Amsterdam
 91. Annelys de Vet, Head Disarming Design Department, Sandberg Instituut
 92. Dr. Sinan Çankaya, Vrij Universiteit Amsterdam
 93. Astrid Bodini, University of Amsterdam
 94. Thato Magano, Doctoral Candidate, Leiden University
 95. Zahar Koretsky, Maastricht University
 96. Dr. Dan Hassler-Forest, Utrecht University
 97. Dr. Pedram Dibazar, Amsterdam University College
 98. Prof. Alexander Badenoch, Utrecht University/VU Amsterdam
 99. Dr. Thomas Mareite, Leiden University, Institute for History
 100. Felienne Hermans, Leiden University
 101. Dr. Lieke Stelling, Utrecht University
 102. Dr. Joost Vervoort, Utrecht University
 103. Dr. Alaaeddin Swidan, Open Universiteit
 104. Robyn Ausmeier, Maastricht University
 105. Eva Dieteren, Maastricht University
 106. Jee, L.L.M., Erasmus University Rotterdam
 107. George Kwekel, Wetenschappelijk docent, Erasmus Universiteit Rotterdam
 108. Ruben Gonzalez-Vicente, University of Leiden
 109. Lieke Schrijvers, PhD candidate, Utrecht University
 110. Dr. Nathan van Kleij, Universiteit Leiden
 111. Dr. Markha Valenta, Universiteit Utrecht
 112. Dr. Julia Hamilton, NINO Postdoctoral Research Fellow, University of Leiden
 113. Layal Ftouni, Assistant Professor of Gender Studies, Utrecht University
 114. Dr. Chiara De Cesari, University of Amsterdam
 115. Michiel Bot, Assistant Professor, Tilburg University
 116. Dr. Martijn Dekker, University of Amsterdam
 117. Professor Wendy Harcourt, International Institute of Social Studies of Erasmus University Rotterdam
 118. Paul Aarts, University of Amsterdam
 119. Dr. Reza Kartosen-Wong, University of Amsterdam
 120. Drs. Femke van der Vliet, Erasmus University
 121. Selman Aksünger, PhD Candidate, Maastricht University
 122. Dr. Laura Karreman, Utrecht University
 123. Nursena Aksünger, PhD Candidate, VU Amsterdam
 124. Dr. Hilla Dayan, Amsterdam University College
 125. Dr. P. W. Zuidhof, University of Amsterdam
 126. Prof.Dr. Christa-Maria Lerm Hayes, University of Amsterdam
 127. Daniele Rossi-Doria, PhD researcher, International Institute Social Studies (ISS) -EUR
 128. Phillip Paiement, Associate Professor, Tilburg University
 129. Dr. Tina Harris, University of Amsterdam
 130. Mustafa Can Sati, PhD Candidate, Maastricht University
 131. Abdurrahman Erol, PhD Researcher, Erasmus University Rotterdam
 132. Dr. Anne Bannink, University of Amsterdam
 133. Dr. Peyman Jafari, Universiteit van Amsterdam
 134. Mr. Ayanle Jama, IHE Institute of Water Education
 135. Dr. Heba Taha, Leiden University
 136. Matthea Westerduin, MA, Vrije Universiteit
 137. Wouter van de Klippe, Msc, Leiden University
 138. Rahma Bavelaar, PhD Candidate, University of Amsterdam
 139. Berna Toprak, University of Amsterdam
 140. Ms Thandiwe Matthews, International Institute of Social Studies, Erasmus University Rotterdam
 141. Jeroen van Honk, Leiden University
 142. Dr. Helen Hintjens, International Institute of Social Studies
 143. Dr. Mikki Stelder, University of Amsterdam
 144. Dr. Andy J. Ciofalo, Leiden University
 145. Dr Liesbeth Minnaard, Leiden University
 146. Dr. Koen Leurs, Netherlands Institute of Advanced Studies / Universiteit Utrecht
 147. Professor John Dugard, University of Leiden
 148. Mona Hegazy, Amsterdam University College
 149. Dick Zijp, MA, Utrecht University
 150. Dr. Marco Derks, Radboud Universiteit
 151. Dr. Tatiana Markaki, University of Amsterdam
 152. Dr. Patricia Schor, Radboud University Nijmegen
 153. Dr Taha AL-Washali, MetaMeta
 154. Arianne Perez-Koeleman, Docent, Universiteit Utrecht
 155. Dr. Jasmijn Rana, Leiden University
 156. Danae Kleida, Utrecht University
 157. Dr. Jiska Engelbert, Erasmus University Rotterdam
 158. Dr. María Gabriela Palacio, Leiden University
 159. Professor Hilde De Weerdt, Leiden University
 160. Dide van Eck, PhD candidate, Radboud University Nijmegen
 161. Rana Ghavami, Sandbergh Institute
 162. Prof. Dr. Boudewijn Walraven, Leiden University
 163. Prof. Dr. Maaike Bleeker, Universiteit Utrecht
 164. Prof. Alessandra Arcuri, Erasmus University Rotterdam
 165. Tamalone van den Eijnden, Universiteit Utrecht
 166. Dr. Birgit M. Kaiser, Utrecht University
 167. Dr. Jonas Staal, Sandberg Institute / Disarming Design
 168. Dr. Limin Teh, Leiden Universiteit
 169. Prof.dr. Antonio Carmona Báez, University of St. Martin
 170. Nadia Palliser, TU Delft
 171. Abdulqader Mahmoud, PhD candidate, Delft University of Technology
 172. Dr. AMJ Abushaban, IHE Delft
 173. Nojoud Alsaiad, wiskundedocent, Hogeschool Rotterdam
 174. Dr. Martijn Boven, Leiden University
 175. Fouzia Outmany, Phd, UvA
 176. Nina Köll, University College Utrecht
 177. Aitazaz Ali Raja, PhD Candidate, Delft University of Technology
 178. Anne de Jong, Associate Professor, University of Amsterdam
 179. Dr. Anna Meijknecht, Tilburg University
 180. Ignace Cami, Jan van Eyck Academie
 181. Dr. Zeynep Kaşlı, Erasmus University Rotterdam
 182. Mr Haider Sultan, TU Delft
 183. Mohammed Suleman, TU Delft
 184. Simone Gavazzi, Maastricht University
 185. Dr. Konstantina Georgelou, Utrecht University
 186. Mr. Samad Shah, Delft University of Technology
 187. Dr. Bahar Sakizlioglu, Erasmus University
 188. Prof. Alanna O'Malley, Leiden University
 189. Dr. Elena Zambelli, VU Amsterdam
 190. Laura Candidatu, Lecturer, Utrecht University
 191. Neske Baerwaldt, PhD candidate, Leiden University
 192. Annerienke Fioole, Universiteit van Amsterdam
 193. Dr. Senka Neuman Stanivuković, University of Groningen
 194. Professor Ellen Rutten, University of Amsterdam
 195. Professor Dr. Maria Boletsi, Universiteit Leiden & Universiteit van Amsterdam
 196. Dr. Colin Sterling, University of Amsterdam
 197. Gladys Akom Ankobrey (PhD Candidate at Maastricht University)
 198. Dr. Elena Paskaleva, Leiden University
 199. Koushyar Parsi, Docent, Universiteit Leiden
 200. Dr. Cecilia Palombo, Leiden University
 201. Dr. Massot Anaïs, Leiden University
 202. Dr. Paul Mepschen, University College Utrecht
 203. Dr. Kirsty Rolfe, Universiteit Leiden
 204. MSc Floris de Krijger, University of Amsterdam
 205. Ahmed Sharaf, TU Delft
 206. Usman Ahmedani, University of Amsterdam
 207. Dr. Petra de Bruijn, Universiteit Leiden
 208. Emily Yates-Doerr, Assistant Professor, University of Amsterdam
 209. Wouter Schakel, Universiteit van Amsterdam
 210. Ahmed Mohamed Ahmed, TU Delft
 211. Dr. Ethemcan Turhan, University of Groningen
 212. Dr. Dina Zbeidy, Leiden University of Applied Sciences
 213. Aletta de Savornin Lohman, Master Labour Law, Vrije Universiteit
 214. Dorieke Wewerinke, Hogeschool Utrecht
 215. Drs. Eli van Duijnen, Universiteit Leiden
 216. Dr. Alp Yenen, Leiden University
 217. Dr. Anouk de Koning, Universiteit Leiden
 218. Dr. Pepijn Brandon, Vrije Universiteit
 219. Ms. Nairita Roy Chaudhuri, Tilburg University
 220. Miquel Hervás Gómez, Sandberg Instituut / Gerrit Rietveld Academie
 221. Alessandra Benedicty-Kokken, Utrecht University
 222. Nisrine Chaer, Utrecht University
 223. Jochem van Noord, University of Groningen
 224. Dr. Huda AbiFarès, Sandberg Institute
 225. Onur Şahin, Universiteit Utrecht
 226. Drs. Alfrida Martis, MA, University of Amsterdam & Willem de Kooning Academy
 227. Ali Şahin, WDKA
 228. Dr. Dennis Bos, Leiden University
 229. Dr. Carolien Stolte, Leiden University
 230. Yazan Khalili, Disarming Design - Sandberg Institut
 231. Dr. Caroline Roset, University of Amsterdam
 232. Mw. Karima Shata, Erasmus University
 233. Louise Autar, Utrecht University
 234. Prof. Remco Raben, Utrecht University & University of Amsterdam
 235. Samira I. Ibrahim, TU Delft & Vrije Universiteit Amsterdam
 236. Sara Hijazi, Erasmus MC
 237. Dr. Eslam Nofal, Maastricht University
 238. Erika Sprey, Head of programme Studium Generale, Royal Academy of the Arts The Hague
 239. Agustina Woodgate, Sandberg Instituut
 240. Tammam Azzam, Artscience
 241. Hilda Moucharrafieh, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
 242. Amod Shah, International Institute of Social Studies, Erasmus University Rotterdam
 243. Tim de Winkel, Phd candidate, Utrecht University
 244. Dr. Omer Kocyigit, Leiden University
 245. Alice Janssens, Erasmus University Rotterdam
 246. Dr. Shivant Jhagroe, Leiden University
 247. MSc. Elena Hoogerwerf, Leiden University
 248. Prof. Dr. Gregor Langfeld, University of Amsterdam
 249. Angela Isoldi, Radboud University
 250. Dr. Vanessa Newby, Leiden University
 251. Dr. Arpita Bisht, International Institute of Social Studies (EUR)
 252. Rachel Feuchtwang, Amsterdam Hogeschool voor de Kunsten
 253. Marina de Regt, Associate Professor, Vrije Universiteit Amsterdam
 254. Dr. Jana Cattien, University of Amsterdam
 255. Dr. Noa Roei, University of Amsterdam
 256. Mr. John Harbord, Maastricht University
 257. Prof. Hans Lindahl, Tilburg University
 258. Dr. Maaike Warnaar, Leiden University Institute for Area Studies
 259. Julia Overeem, Universiteit Antwerpen
 260. Nicole Sanches, Utrecht University
 261. Dr. Timo Makori, Maastricht University
 262. Esther de Boer, Universiteit van Amsterdam
 263. Taariq Ali Sheik, PhD candidate, Vrije Universiteit Amsterdam
 264. Tess Czerski, Universiteit van Amsterdam
 265. Dr. Isabel Awad, Erasmus University Rotterdam
 266. Marcela Garcia Probert, Leiden University
 267. Drs. Janneke Prins, Zuyd Hogeschool
 268. Tobias Jones, PhD Candidate, Leiden University
 269. Aya Mahgoub, PHD candidate, TU Delft
 270. MSc. Esther Visser, Vrije Universiteit
 271. Dr. Eline Scheerlinck, Leiden University
 272. Dr. Naomi van Stapele, The Hague University of Applied Sciences
 273. Francisca Khamis Giacoman, Sandberg Institute
 274. Dr. Nicole A.N.M. van Os, Leiden University
 275. Dr. Priyanka Rao-Ruiz, Vrije Universiteit Amsterdam
 276. Dr. Céline Heldring, former employee of Vrije Universiteit Amsterdam
 277. Dr. Lindsay Black, Leiden University
 278. Çağlar Köseoğlu, Erasmus University College
 279. Dr Ayesha Ghanchi, WdKA / Gerrit Rietveld
 280. Dr. Jan Hendrik Valgaeren, Tilburg University
 281. Anne-Lot Hoek, PhD Candidate, Universiteit van Amsterdam
 282. Dr. Nicolas Blarel, Leiden University
 283. Dr. Marie Petersmann, Tilburg University
 284. Dr. Margaretha Wewerinke-Singh, Universiteit Leiden
 285. Dr. Danai Riga, UMC Utrecht
 286. Sascha Krischock, Disarming Design Department, Sandberg Instituut
 287. Amir Asghari, PhD candidate, Erasmus MC
 288. Dr. Jan Teurlings, Universiteit van Amsterdam
 289. Manar Ellethy, PhD Candidate, Leiden University
 290. Dr. Deniz Tat, Leiden University
 291. Dr. Hanna L. Muehlenhoff, University of Amsterdam
 292. Dr. Alex Geurds, Leiden University
 293. Timur Khan, Leiden University
 294. Josias Tembo, Radboud University FTR
 295. Dr. Irene van Oorschot, Erasmus School for Social and Behavioral Sciences
 296. Gijs van Maanen, Tilburg University
 297. Esther Schoorel, docent, Universiteit Maastricht
 298. Ms Batoul Lakmoush, Vrije universiteit Amsterdam
 299. Professor Dr. Khalil Sima'an, Universiteit van Amsterdam
 300. Hisham Hamad, University of Groningen
 301. Bart Hesseling, Erasmus University College
 302. Dr. Marijke Naezer, Radboud University Nijmegen
 303. BSc. Nine Gerrits, Utrecht University
 304. Ioannis Koutlas, PhD Candidate, UMC Utrecht
 305. Dr. Yaser Ellethy VU Amsterdam
 306. Gwenoële Trapman, Artistic Director Master DAS, Creative Producing, Academie of Theatre and Dance, AHK
 307. Lukasz Dziedzic, PhD candidate, Tilburg University
 308. Dr. Anya Topolski, Associate Professor Ethics and Political Philosophy, Radboud Universiteit Nijmegen
 309. Amanda Alencar, Associate professor, Erasmus University Rotterdam
 310. Lena Richter, PhD, Radboud University
 311. Dr. Irena Rosenthal, University of Amsterdam
 312. Prof. Mariecke van den Berg, Radboud Universiteit / Vrije Universiteit Amsterdam
 313. Fabien Ducrocq, Postdoc, UMC Utrecht
 314. Prof. dr. Manon S. Parry, VU Amsterdam/University of Amsterdam
 315. Alison Fischer, PhD Candidate, Leiden University
 316. Mr. Ashry Sallatu University of Amsterdam
 317. Geradi Yudhistira, Universiteit van Amsterdam
 318. Joseph Sony Jean, KITLV
 319. Indira Sánchez Bretones, Wageningen University & Research
 320. Dr. Madeleine Kasten, Leiden University
 321. Amra Hajdo-Milasinovic, Hogeschool Utrecht
 322. Nina Vabab, PhD candidate, Utrecht university
 323. Fabian Holle, PhD onderzoeker, Vrije Universiteit Amsterdam
 324. Mazyar Abdollahi Nejat, Vrije Universiteit Amsterdam
 325. M.Sc. Biswajit Moharana, VU Amsterdam
 326. Dr. Nella van den Brandt, Universiteit Utrecht
 327. Dr. Frans Camphuijsen, University of Amsterdam
 328. Dr. Patricia de Vries, Maastricht University
 329. Nama'a Qudah, Delft University of Technology
 330. Drs. Garjan Sterk, Radboud Gender & Diversity Studies
 331. Kerstin Winking, PhD candidate, Leiden University
 332. Lise Woensdregt , Phd Candidate, Vrije Universiteit Amsterdam
 333. Dr. Kristine Johanson, University of Amsterdam
 334. Juha van 't Zelfde, Sandberg Instituut
 335. Grazia Tona, PhD Candidate, Delft University of Technology
 336. Sreerekha Sathi, Assistant professor, International institute of social studies, The Hague
 337. Anja Groten, Course Director, Design Department, Sandberg Instituut Amsterdam
 338. Abdullah Alhatlani, Phd candidate Leiden University
 339. Moosje Moti Goosen, PhD candidate, University of Amsterdam
 340. Msc. Lotte Hopstaken, VU
 341. Dr. Laura Henderson, Utrecht University
 342. Sophia Ikpia, Universiteit van Amsterdam
 343. Dirim Dinçer, Delft University of Technology
 344. Matija Miličić, PhD Candidate, Radboud University
 345. Imogen Hamilton-Jones, University of Amsterdam
 346. Samir Mustafa Negash, PhD candidate, Leiden University
 347. Dr. Nishat Awan, TU Delft
 348. Arwa Al Alsadi, PhD, Delft University of Technology
 349. Dr. Genner Llanes-Ortiz, Leiden University
 350. Dr. Aone van Engelenhoven, Leiden University
 351. Dr. Alicia Schrikker, Leiden University
 352. Michelle Teran, Willem de Kooning Academy
 353. Dr. Selçuk Balamir, UvA / WdKA
 354. Drs. Shailoh Phillips, KABK / Willem de Koning Academy
 355. Lamis Qdemat, IHE For Water Education
 356. Dr. Rosalba Icaza, Institute of Social Studies, Erasmus University Rotterdam
 357. Gabriela Cuadrado-Quesada, Lecturer/Researcher, IHE-Delft Institute for Water Education
 358. Marthe Prins, Royal Academy of the Arts The Hague
 359. Ms. Lara Pels, Vrije Universiteit Amsterdam
 360. Dr. Rodrigo Bueno Lacy, Radboud University Nijmegen
 361. Dr. Surekha Davies, Utrecht University.
 362. Ghulam Ali Murtaza, PhD Candidate, Leiden University
 363. José Renkens, Radboud Universiteit Nijmegen
 364. Sonia de Jager, PhD student, Erasmus University
 365. Wigbertson Julian Isenia, Phd candidate, University of Amsterdam
 366. David Prins, Codarts University of the arts Rotterdam | The royal conservatoire The Hague
 367. Dr. Michel Geschiere, Universiteit van Amsterdam
 368. Lotje Siffels, PhD candidate, Radboud University
 369. Dr. Gied ten Berge, former PhD, Catholic School of Theology Tilburg University
 370. Prof. Bram van Sambeek, Koninklijk Conservatorium, Den Haag
 371. Djenabou Diallo, Vrije Universiteit Amsterdam
 372. Dr. Dimitris Pavlopoulos, Vrije Universiteit Amsterdam
 373. Nasim Razavian, PhD candidate, TU Delft
 374. Payam Safavi, PhD student, Vrije Universiteit
 375. Erica Moukarzel, PhD student, University of Amsterdam
 376. Tamara de Groot, PhD student, Erasmus University
 377. Bente de Leede, MA, Leiden University
 378. Jeroen van Wijhe, Fontys Hogeschool voor de Kunsten
 379. Floor Herbrink, Saxion University of Applied Sciences
 380. Dr. Johan Lievens, Vrije Universiteit Amsterdam
 381. Dr. Ali Shobeiri, Assistant Professor, Leiden University Centre for the Arts in Society.
 382. Prof. Dr. Ameen Abu-Hanna, University of Amsterdam
 383. Tomi Hilsee, Willem de Kooning Academy
 384. Simon Kentgens, WDKA Rotterdam
 385. Golnar Abbasi, WDKA, TUDelft
 386. Dr. Marco Scalvini, Erasmus University Rotterdam
 387. Arvand Pourabbasi, WDKA
 388. Catherine Somzé, Sandberg Institute, Amsterdam
 389. Tobias den Haan, Leiden University
 390. Pieter Koene, Docent Arabisch, Zuyd Hogeschool
 391. Flavia Dzodan, Sandberg Instituut
 392. Pendar Nabipour, Senior tutor, Willem de Kooning Academy
 393. Dr. Suzan Bayhan, University of Twente
 394. Barbara Visser, Head of temporary master program F for Fact, Sandberg Instituut
 395. Mariana Gkliati, Leiden University
 396. Dalia Abdel Baki, LIAS - Leiden University
 397. Roosje Klap, Head of Graphic Design (BA), co-head of Non Linear Narrative (MA), Royal Academy of Art, The Hague (KABK)
 398. Lindsay G Weber, Utrecht University
 399. Mr. Abdullah Aljuffri, Delft University of Technology
 400. Dr. Eve Kalyva, University of Amsterdam
 401. Hasan Shahoud, Vrije Universiteit
 402. Laurens Buijs, Universiteit van Amsterdam
 403. Fayaaz Joemmanbaks, Universiteit Utrecht
 404. Drs. Saskia Dinh, University of Applied Sciences, Leiden
 405. A.B.G.M. Smits, docent/trainer HSLeiden
 406. Chris Julien, Utrecht University
 407. Tuna Kalayci, Leiden University
 408. Prof. Thijl Sunier, full professor, Vrije Universiteit Amsterdam
 409. Natalia Sorzano, Wdka
 410. Prof. Lies Wesseling, Maastricht University
 411. Shaniqua Etienne, Nederlandse Filmacademie
 412. Mr. Guillaume Swemmelaar, Hogeschool Leiden
 413. Dr. Alexandre Afonso, Leiden University
 414. Mr. Annemarie J. Stoter Hogeschool Leiden
 415. Mr. drs. Gerdo Kuiper, University of Applied Sciences Leiden
 416. Sara Cvetkovska, Utrecht University
 417. Dr. Willibrord de Graaf, ISW/HOVO
 418. Dr. Daniela Vicherat Mattar, Leiden University
 419. Ms. Cynthia Souaid, TU Delft
 420. F. Jawad, Leiden University
 421. Cynthia Plette, KdG Hogeschool Antwerpen
 422. Meltem Halaceli, MA, University of Amsterdam
 423. Wander van Baalen, PhD candidate, Erasmus University Rotterdam
 424. Dr. Assem Dandashly, Maastricht University
 425. Elize Mazadiego, University of Amsterdam
 426. Sedat Bugdaci, Academy of Theatre and Dance, AHK
 427. Aleeha Zahra Ali, PhD, VU Amsterdam
 428. Dr. Arman Noroozian, University of Amsterdam / Delft university of Technology
 429. Ayla Yayla, LL.M, University of Applied Sciences Leiden
 430. Dr. Mark Vicol, Wageningen University
 431. Dr. Olaf Kaper, Leiden University
 432. Sepideh Saadat, Leiden University
 433. Martin Jensen, Research Assistant, University of Amsterdam
 434. Mehmet Day, PhD candidate, Erasmus University Rotterdam (EUR)
 435. Dr. Willem Halffman, Radboud Universiteit Nijmegen
 436. Fatimah Akhtar Momtaz, Lecturer, Leiden University
 437. T Cicek, Erasmus, University Rotterdam
 438. Dr. Stella Gryllia, Utrecht University
 439. Duygu Erbil, Utrecht University
 440. Nahda Shehada, Senior lecturer, International Institute of Social Studies
 441. Drs. Anissa Pelouto, Erasmus MC
 442. Prof. Olav Velthuis, University of Amsterdam
 443. Drs. Rinie Altena, Aeres Hogeschool
 444. Drs. M. Mohseni, Erasmus MC
 445. Andrew Littlejohn, Assistant Professor, Leiden University
 446. Dr. Kim Duistermaat, Leiden University College The Hague
 447. MSc Zahra Khazai, Vrije Universiteit
 448. Prof. Paola Gori Giorgi, Vrije Universiteit Amsterdam
 449. Dr. Andrea Stultiens, KABK / Hanze Hogeschool
 450. Lise-Lotte Geutjes, Hogeschool Leiden/VU
 451. Dr. Jaswina Elahi, Rathenau Instituut
 452. Dr. Erella Grassiani, University of Amsterdam
 453. Oumaima el Manouzi, Wetenschappelijk docent, Erasmus Universiteit Rotterdam
 454. Marijke Schaap, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten
 455. Irina v Aalst, Utrecht University
 456. MSc Willemijn Hirzalla- Leenhouts, University of Applied Sciences Leiden
 457. Nancy Hoffmann, AHK DAS ARTS MCP
 458. Dr. Susan Blackwell, Universiteit Utrecht
 459. Hoessein Alkisaei, University lecturer and engineer, Delft University of Technology
 460. Hayat Ahlili, Phd candidate, Utrecht University
 461. Drs. Seher Makineli, PhD candidate, UMC Utrecht
 462. Alex Schenkels, Fontys University of Applied Sciences
 463. Hadia Arab, Maastricht University
 464. Zakia Essanhaji, Vrije Universiteit Amsterdam
 465. Yusril Maulidan Raji, PDEng candidate, Eindhoven University of Technology
 466. Shifra Kisch, University College Utrecht
 467. Maha Ali, PhD Candidate, Leiden University
 468. Jobaer Khan, TU/e
 469. Lise Zurné, Promovendus, Erasmus universiteit
 470. Birsen Erdogan, Maastricht universiteit
 471. Dr. Margreet van Es, Utrecht University
 472. Sara Miellet, PhD researcher, Utrecht University
 473. Dr. Mark Westmoreland , Leiden University
 474. Klodiana Millona Royal, Academy of Art, The Hague (KABK)
 475. Nila Kamil, PhD Candidate, Wageningen University & Research
 476. Phuong Hoan Le, docentpromovendus, Erasmus University Rotterdam
 477. Dr. Kristen Cheney, ISS, Erasmus University
 478. Bojana Mladenovic, SNDO- School for New Dance Development
 479. Kostana Banovic, former lecturer, HKU
 480. Dr. Shyamika Jayasundara-Smits, Erasmus University Rotterdam
 481. Dr. Chiel van der Veen, Vrije Universiteit Amsterdam
 482. Arne van Lienden, PhD candidate, Erasmus University Rotterdam
 483. Max de Ploeg, docent, IES Abroad - Amsterdam
 484. Anne Heslinga Erasmus University Rotterdam
 485. Dr. Amir Vudka, University of Amsterdam
 486. Feray Coban, VU University
 487. Dr.Sven Meeder, Radboud University Nijmegen
 488. Ms. Yara Alassade, Erasmus University Rotterdam
 489. Edmund Hayes, Radboud University
 490. Kamel Essabane, PhD Candidate, Radboud Universiteit Nijmegen
 491. Mr. Matthew Galmann, Leiden University
 492. Liza Prins, Gerrit Rietveld Academie
 493. Hasti Jalalzadeh, PhD Candidate, Amsterdam UMC
 494. Professor Maurice Crul, Vrije Universiteit Amsterdam
 495. Romy van Dijk, Erasmus University Rotterdam
 496. Josje Schut, PhD Candidate, Vrije Universiteit Amsterdam
 497. Elin Jonsson, Leiden University
 498. Dr. Fadi Hirzalla, Erasmus University Rotterdam
 499. Meryem Antek, Leiden University/Universiteit Leiden
 500. Bart Mijland, Utrecht University
 501. Dr. Ali Haseltalab. Delft University of Technology
 502. Prof.dr. Willem Schinkel, Erasmus University Rotterdam
 503. Dr. Ismintha Waldring, Vrije Universiteit Amsterdam
 504. Hanifa Achahbar, Docent, Hogeschool van Amsterdam
 505. Dr. Erik de Maaker, Leiden University
 506. Tom Bergkamp, PhD Researcher, Rijksuniversiteit Groningen
 507. Dr.Michael Bennett, Utrecht University
 508. Iva Lea Aurer, VU Amsterdam
 509. Prof. dr. Nurhan Abujidi, Zuyd University of Applied Sciences
 510. Esther Edelmann, University Lecturer, Leiden University
 511. Jorge Durán Solórzano , Leiden University Centre for Linguistics
 512. Moataz Rageb, MSSc, UvA
 513. Anne de Graaff, Vrije Universiteit Amsterdam
 514. Thomas Bartels, Junior Lecturer Political Science, University of Amsterdam (UvA)
 515. Mr. Kinan Al Daioub, Leiden University
 516. Drs. Djûke Poppinga, Universiteit van Amsterdam
 517. Drs. Rabab Chrifou, Amsterdam UMC & Radboudumc
 518. Floor Smorenburg, Hogeschool Leiden
 519. Omar El Moussaoui, Teacher, Hogeschool Utrecht
 520. MSc. Kay Mars, Vrije Universiteit Amsterdam
 521. Msc. Yasemin Tunbul, Vrije Universiteit Amsterdam
 522. Dr. Justine Bakker, Radboud University
 523. Noortje de Leij, PhD Candidate, Universiteit van Amsterdam
 524. Drs. Mohamed El Sayed, University of Amsterdam
 525. Dr. Yousra Rahmouni Elidrissi, Utrecht University
 526. Mohamed Masri, Vrije Universiteit Amsterdam
 527. Dr. Freek Colombijn, Vrije Universiteit Amsterdam
 528. Dr. Claire Vergerio, Leiden University
 529. Dr. Matthew Longo, Leiden
 530. Dr. Adeel Hussain, Leiden University
 531. Dr. Anna Voulgari-Kokota, University of Groningen
 532. Drs. Judith Wendel, Academie voor Theater en Dans
 533. Dr. Francesco Ragazzi, Leiden University
 534. Dr. Esther Plomp, TU Delft
 535. Dr. Andreas Milias-Argeitis, University of Groningen
 536. Dr. Imee Ristika Rahmi Barani TU Eindhoven
 537. Evert Boonstra, PhD candidate, Vrije Universiteit Amsterdam
 538. H.B. van den Berg, Erasmus Universiteit Rotterdam
 539. Carmela Artime Omil, Amsterdam University College
 540. Dr. Tom Vandeputte, Sandberg Institute Amsterdam
 541. Brian D. McKenna, Researcher, Facilitator, MFA, BFA Sandberg Institute
 542. Vatan Hüzeir, PhD candidate, Erasmus Universiteit Rotterdam
 543. Ömür Ince, Fontys Hogescholen
 544. Dr. Gianmaria Colpani, Utrecht University
 545. Dr. Gertjan Hoetjes, University of Groningen
 546. Dr Elisa Giovannetti, VU University
 547. F. Maas, Fontys Hogescholen
 548. Usman Mushtaq, PhD Candidate, Dutch Institute for Fundamental Energy Research
 549. Huseyin Atesci, Phd, Leiden University
 550. Dr. Maxine David, Leiden University
 551. Will Pollard, Gerrit Rietveld Academie / Sandberg Instituut
 552. Dr. Nanne Timmer, Leiden University
 553. Dr. Annemiek Prins, Radboud Universiteit Nijmegen
 554. Dr. Mathijs van de Sande, Radboud University Nijmegen
 555. Rodante van der Waal, PhD, University for Humanistic Studies
 556. Msc. Halima Bouras, De Haagse Hogeschool
 557. Gabriëlle Schleijpen, DAI Art Praxis/ArtEZ University of the Arts
 558. Weronika Zielińska, kerndocent, Hogeschool Rotterdam, Willem de Kooning Academie
 559. Mr. Giannis Delimpaltadakis, TU
 560. Marieke Bloembergen, Professor in Archival and Postcolonial Studies, Institute for History Leiden University
 561. Dr. Gjovalin Macaj, Leiden University
 562. Aya Elwageeh, PhD candidate, Delft University of Technology
 563. Gabriel Gleizer, PhD, TU Delft
 564. Prof. Dr. Ruud Peters, UvA
 565. Femke Vandenberg, PhD, Erasmus University Rotterdam
 566. Dr. Hendrik de With, Tilburg University
 567. Bruno Bottega Pergher. Universiteit van Amsterdam
 568. N. Daoud, MSc, The Hague University of Applied Sciences
 569. Dr. Anand Sheombar, HU University of Applied Sciences
 570. Prof. Dr. C.G. van der Veer, Galtung Institute
 571. Dr. H. El Azzouzi, Erasmus MC
 572. Martijn de Koning, Radboud Universiteit Nijmegen
 573. Mohammad Salim Abdulrahman, Lecturer, TIU university
 574. https://docs.google.com/document/d/16h-MKKnK3sGjslqS7MPWX8djSYgxFE8cNDpYQ3NVq1c/edit#

Printer-friendly version   Email this item to a friend