Home      |      Weblog      |      Articles      |      Satire      |      Links      |      About      |      Contact


Militant Islam Monitor > Articles > Jihad In Holland? Dutch Cyclist Paralyzed After Being Shot By Muslim Azim A. In Random Attack

Jihad In Holland? Dutch Cyclist Paralyzed After Being Shot By Muslim Azim A. In Random Attack

Two Others Muslims Arrested For Unprovoked Attack On Student
November 6, 2017

MIM: Another one of many cases of random attacks by Muslims on native Dutch citizens. The stabbing attack bears a striking similiarity to the shooting in that it involved a Muslim who accosted and seriously injured an arbitrary victim.

Also see: "Jihad in A'dam? Police Seek 'Middle Eastern Man Who Spoke Arabic' In Unprovoked Stabbing Of 15 Year Old Boy In Groin" http://www.militantislammonitor.org/article/id/7609

Shooter Sought In Groningen Arrested After Weeks

" The victim was cycling along the path when he was accosted by three men. They stood around him and released a shot. The student was hit but could run away. He was shot several more times while fleeing..."

Gezochte schutter Groningen na weken opgepakt

De hoofdverdachte van een schietpartij in de stad Groningen enkele weken geleden is opgepakt. De politie vond de twintigjarige Azim A. vandaag in een woning aan de Duindoornstraat in de stad. Ook twee andere mensen in het huis zijn opgepakt.

ANP/Ruben Koenes Laatste update: 17:38
  Het slachtoffer werd volgens de politie 'zonder noemenswaardige aanleiding' neergeschoten door de verdachte Azim A. Hij raakte zwaargewond en is blijvend verlamd aan zijn onderlichaam.

Inval arrestatieteam in zoektocht naar Groningse schutter

  Lees meer

  Het slachtoffer fietste over de weg toen hij door drie mannen werd aangesproken. Ze gingen om hem heen staan en losten een schot. De student werd geraakt, maar kon wegrennen. Tijdens zijn vlucht werd hij nog een paar keer beschoten.

  De politie toonde naam, leeftijd en foto van Azim A. eind oktober in het tv-programma Opsporing Verzocht. De andere twee mannen werden al eerder opgepakt door de politie, maar zijn inmiddels weer op vrije voeten.

  De twee (19 en 20 jaar oud) zijn vrijgelaten omdat ze niet betrokken waren bij het schieten, blijkt uit onderzoek. De officier van justitie ziet daarom onvoldoende juridische mogelijkheden om de verdachten langer in voorlopige hechtenis te houden. Ze blijven wel verdacht in de zaak.

  https://www.ad.nl/binnenland/gezochte-schutter-groningen-na-weken-opgepakt~a0a147f6/

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  MIM: More proof if any was needed, of the sociopathic and twisted Muslim mindset.

  Korreweg Shooter Azim A. After Gunning Down Student: 'It Felt Good'

  "I am prepared to go to the hospital and finish him off if he isn't already dead"

  The 21 year old Dutch student was paralyzed and is now in a wheelchair after the unprovoked and random attack.

Korrewegschutter Azim A. na neerschieten student: ‘Het voelde lekker'

  Daarna zou de 'Korrewegschutter' gezegd hebben: ,,Ik ben bereid om naar het ziekenhuis te gaan om het af te maken als hij nog niet dood is."

  Zo citeerde officier van justitie Henk Mous vanmiddag de man die op 15 oktober vorig jaar een 21-jarige student neerschoot aan de Korreweg in Groningen. Het slachtoffer, in een rolstoel aanwezig bij de zitting, raakte ernstig gewond. De verdachte zelf was niet aanwezig.

  Ook werd gemeld dat Azim A. recent medeverdachten heeft bedreigd.

  Vier medeverdachten

  De strafzaak wordt in september inhoudelijk behandeld. Er zijn vier medeverdachten. Twee van hen waren bij de schietpartij aanwezig. Twee anderen zouden de verblijfplaats van de schutter - hij was er vandoor gegaan - hebben verhuld.

  Het slachtoffer werd geraakt door drie kogels, in been, lies en rug. Ook is een vierde kogel in de kleding (mouw) gevonden. Met het vuurwapen is eerder geschoten bij de Hoornseplas. Dit is nog in onderzoek.

  Mishandeling vriendin

  Mede vanwege de bovengenoemde uitlatingen tegen een medeverdachte, vindt het Openbaar Ministerie het noodzakelijk dat A. wordt geobserveerd in het Pieter Baancentrum.
  Behalve de poging tot moord moet A. terechtstaan in verband met de mishandeling van zijn vriendin.

  A. verdween na de schietpartij spoorloos. Hij werd na een klopjacht opgepakt in een woning aan de Duindoornstraat in Groningen.

  http://www.dvhn.nl/groningen/Korrewegschutter-Azim-A.-na-neerschieten-student-‘Het-voelde-lekker'-22869149.html
Printer-friendly version   Email this item to a friend