Home      |      Weblog      |      Articles      |      Satire      |      Links      |      About      |      Contact


Militant Islam Monitor > Articles > Criminal Muslim"Youth" Dominate Streets Of Amsterdam's Bos And Lommer District - Now A No Go Zone

Criminal Muslim"Youth" Dominate Streets Of Amsterdam's Bos And Lommer District - Now A No Go Zone

Bos And Lommer Known For It's "Multicultural Character" And "Large Number Of Muslims"
June 26, 2017

Criminele jongeren bepalen het straatbeeld in Amsterdam

"...Bos en Lommer staat bekend om de multiculturele karakter en het grote percentage van aantallen moslims die in het gebied wonen. Het gaat ook vaak om criminelen met een ‘Noord-Afrikaanse uiterlijk' die de criminele activiteiten uitvoeren. Niet alleen het in brand steken van alles en nog wat, maar ook overvallen zijn aan de orde van de dag...."

Bos en Lommer, een wijk in Amsterdam, wordt al lang geteisterd door criminele bendes en hangjongeren. Zo worden er veel branden gestoken, zoals een bij een politiebus en op een kinderboerderij in de buurt. Daarnaast zijn er ook schietpartijen die de sfeer op de straat bepalen. De veiligheid in deze wijk van Amsterdam is ver te zoeken en de bewoners zijn er zelf klaar mee.

In de Amsterdamse politiek zijn er al vragen gesteld over dit scenario en alles wat er gebeurt binnen deze wijk. Zelfs de PvdA vindt dat er harde maatregelen moeten worden genomen om deze sociale pest te verwijderen:

‘Ik ken dit alleen van de tv, van de Franse banlieues', zegt PvdA-raadslid Sofyan Mbarki. ‘Maar dat zijn wij niet. En dat moeten we ook niet willen worden. Dus het is zaak om dit heel snel op te pakken. En dat we daders hebben die gestraft worden. Dan stopt het hopelijk.'

Bos en Lommer staat bekend om de multiculturele karakter en het grote percentage van aantallen moslims die in het gebied wonen. Het gaat ook vaak om criminelen met een ‘Noord-Afrikaanse uiterlijk' die de criminele activiteiten uitvoeren. Niet alleen het in brand steken van alles en nog wat, maar ook overvallen zijn aan de orde van de dag.

In de wijk wordt een specifieke hiërarchie gemaakt waarin de politie geen rol speelt. Het in brand steken van een politiewagen is een onderdeel van dat proces. Amsterdam staat bekend om de zachte aanpak met betrekking tot multicultureel geweld, maar het moet in dit geval alles op alles zetten om de monopolie van geweld weer naar zich toe te trekken als gemeente en ervoor te zorgen dat het duidelijk is wie er de baas is in de wijken.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/06/criminele-jongeren-bepalen-het-straatbeeld-in-amsterdam/

Printer-friendly version   Email this item to a friend