Home      |      Weblog      |      Articles      |      Satire      |      Links      |      About      |      Contact


Militant Islam Monitor > Articles > Muslim Moroccans Brutally Beat Homo Couple With Concrete Cutter In Holland

Muslim Moroccans Brutally Beat Homo Couple With Concrete Cutter In Holland

April 2, 2017

Homo's in Arnhem mishandeld met betonschaar

BINNENLAND

Twee mannen die in Arnhem vannacht hand in hand over straat liepen, zijn door een groep jongeren mishandeld. Bij een van de mannen zouden tanden uit zijn mond geslagen zijn met een betonschaar.

De twee homoseksuele mannen liepen rond 04.00 uur over de Mandelabrug, toen een groep van zes tot acht jongeren voorbij kwam fietsen. De mannen werden uitgescholden, er ontstond een ruzie en de jongeren vielen het stel aan. Twee verdachten van 14 en 20 jaar oud zijn opgepakt. Volgens de slachtoffers waren de daders van Marokkaanse afkomst.

"Wat een leuke stapavond was, is een nachtmerrie geworden", schrijft een van de slachtoffers op Facebook.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen en biedt de slachtoffers ondersteuning vanuit een speciale projectgroep die lhbt'ers helpt.


http://nos.nl/artikel/2166201-homo-s-in-arnhem-mishandeld-met-betonschaar.html


MIM: One of the victim's account of the attack.His friend required hospitalization for a deep lip wound and had five teeth knocked out of his mouth.

"We were surrounded by a group of Moroccan between 14 and 18 years old...they started pushing us...all at once they came at us...one of them had a concrete cutter with him...before I knew it I had 3 of them upon me...I fought my way out and heard Ronnie screaming that all his front teeth had been knocked out by the Moroccan with the concrete cutters..."

Jasper Vernes-Sewratan with Ronnie Sewratan-Vernes.
10 hrsArnhem, Netherlands

Helaas zijn Ronnie en ik dan ook slachtoffer geworden van een hate-crime richting homo's ��, na het stappen in Anhem zijn we met zijn tweeŽn bij naar huis lopen geprovoceerd omdat wij min of meer hand in hand liepen (wat we wel vaker doen wanneer we alleen zijn of lopen) maar daardoor dus belaagd werden door een groep Marokannen met een leeftijd tussen de 14 en 18 jaar. Ik heb altijd gezegd dat we ons niet gek zouden laten maken en ons niet zouden laten kennen en dat deden we dus. Helaas had een van de gasten dus blijkbaar een betonschaar bij zich en na wat schelden op en neer werd het trekken en zo werd het opeens duwen en zo escaleerde zelfs uiteindelijk de boel volledig en kwamen al die gasten tegelijk op ons ��, voordat ik het wist was Ronnie uit m'n buurt getrokken en had ik 3 man op me. Ik vocht me eruit eruit maar hoorde opeens Ronnie schreeuwen dat al zijn voortanden eruit geslagen waren door een van die Marokkanen met dus die betonschaar, ik ging erop af en de rest van hun vluchtte opeens weg en uiteindelijk kon ik richting Ronnie rennen en wat blijkt; zijn bovenste lip is ingescheurd en hij is maar liefst 4 voortanden en deels een 5e tand kwijt door de klappen, de lip is inmiddels gehecht in het ziekenhuis maar de tanden zijn een groter probleem en moeten opnieuw gezet worden. We koeten zo al naar een spoedtandarts.

Wat een leuke stapavond was is een nachtmerrie geworden wat ik mij persoonlijk aangrijp.

Dat dit nog kan gebeuren anno 2017 is onbegrijpelijk en niet te snappen want uiteindelijk zijn wij gewoon Nederlanders in ons eigen land maar het dus mag zo blijkbaar niet zijn qua homoseksualiteit ��.

See Translation

Mishandeling met betonschaar in Arnhem: 'We liepen een keer hand in hand'

Ze hebben de zondag doorgebracht op het politiebureau, in het ziekenhuis en bij de tandarts. ,,Ik heb nog geen minuut geslapen", vertelt Jasper Vernes-Sewratan (35) zondagmiddag. ,,Wat een mooie avond had moeten zijn is uitgemond in een ware nachtmerrie.

http://www.ad.nl/arnhem/mishandeling-met-betonschaar-in-arnhem-we-liepen-een-keer-hand-in-hand~a5ea703a/

MIM: For more on Muslim attacks on homosexuals in Holland see:


"Holland In Uproar After Brutal Beating Of Homo Couple By Muslims - Harun Yahya Suspected Of Spreading Anti Homo Pamphlets"

http://www.militantislammonitor.org/article/id/7496

Printer-friendly version   Email this item to a friend