Home      |      Weblog      |      Articles      |      Satire      |      Links      |      About      |      Contact


Militant Islam Monitor > Satire > Diversity In Holland "Celebrated" With March In Amsterdam By 'Every1' Organisation As Jihad Terror By Migrants Spreads

Diversity In Holland "Celebrated" With March In Amsterdam By 'Every1' Organisation As Jihad Terror By Migrants Spreads

September 25, 2016

MIM: Just the thing to stop the ongoing jihad terror by Muslim migrants!

"The participants will collectively form the number 1 which will be filmed from a helicopter".

Diversiteit Nederland 'gevierd' door Ieder1

Een stoet van mensen met verschillende etnische achtergronden trekt zondag door Amsterdam om de diversiteit van Nederland te 'vieren', zoals ze zelf zeggen.

Door: ANP

De organisatie Ieder1 verwacht duizenden mensen uit het hele land. Ook minister Jet Bussemaker (OCW) loopt mee met de Parade van Ieder1.

De diversiteitsmars wordt gesteund door de burgemeesters Eberhard van der Laan van Amsterdam en Ahmed Aboutaleb van Rotterdam. De burgervaders riepen de inwoners van hun steden op mee te doen aan de manifestatie. Aboutaleb stelt gratis bussen beschikbaar.

De 8 kilometer lange Parade van Ieder1 begint om 13.00 uur bij het ArenaPark in Zuidoost en eindigt op het Museumplein, waar rond 16.30 uur een manifestatie begint. Er zijn optredens van artiesten en acteurs, onder wie Kim Spierenburg, Sef en Nasrdin Dchar.

De deelnemers zullen als een collectief het cijfer 1 vormen, dat vanuit een helikopter wordt vastgelegd.

Amsterdammer Samuel Levie is één van de initiatiefnemers van Ieder1, een wandeling zondag door Amsterdam. Lees het interview met hem hier.

Analyse: De manifestatie Ieder1, de tocht zondag van Amsterdam-Zuidoost naar het Museumplein, lijkt veel meer te worden dan een politiek correct feestje voor de grachtengordel.

http://www.parool.nl/amsterdam/diversiteit-nederland-gevierd-door-ieder1~a4383255/

Printer-friendly version   Email this item to a friend