Home      |      Weblog      |      Articles      |      Satire      |      Links      |      About      |      Contact


Militant Islam Monitor > Articles > Wilders Wants To Show Mohammed Cartoons On TV After Denied Permission To Display Them In Parliament

Wilders Wants To Show Mohammed Cartoons On TV After Denied Permission To Display Them In Parliament

June 4, 2015

Wilders Teleurgesteld Over Besluit Presidium: Mohammed-Cartoons Nu Op Nationale Televisie

Het is zeer teleurstellend dat een meerderheid van het Presidium heeft besloten geen toestemming te geven voor het exposeren in het gebouw van de Tweede Kamer van de Mohammed-cartoons die eerder letterlijk onder vuur kwamen te liggen in Garland, Texas.

PVV-leider Wilders: "Ik was vorige maand aanwezig bij een bijeenkomst in Texas die kort na mijn speech werd aangevallen door schietende terroristen.
De enige manier om jihadisten te laten zien dat we nooit zullen buigen voor terreur en geweld is juist datgene doen wat zij ons willen beletten te doen.
Het zou daarom gepast zijn geweest als het Nederlandse parlement waarin ik gekozen ben de ruimte had gegeven de betreffende cartoons te exposeren. Nu het bestuur van de Kamer mijn verzoek heeft afgewezen zal ik een aantal cartoons binnenkort op de nationale televisie laten zien via de zendtijd politieke partijen. Terroristen moeten weten dat ze nooit zullen winnen en hoe belangrijk de vrijheid van meningsuiting voor ons Nederlanders is."

http://www.pvv.nl/index.php/36-fj-related/geert-wilders/8388-wilders-teleurgesteld-over-besluit-presidium-mohammed-cartoons-nu-op-nationale-televisie.html

Klik hier voor het artikel van New York Times

Printer-friendly version   Email this item to a friend