Home      |      Weblog      |      Articles      |      Satire      |      Links      |      About      |      Contact


Militant Islam Monitor > Articles > Geert Wilders' PVV "We Want To De - Islamise Holland" "Close All The Mosques"

Geert Wilders' PVV "We Want To De - Islamise Holland" "Close All The Mosques"

November 28, 2014

MIM: Pim Fortuyn ,the assassinated Dutch politician who was a Prime Ministerial candidate wrote a book in 1997 titled "De Islamisering Van Onze Cultuur: Nederlandse Identiteit Als Fundament". " The Islamisation of Our Culture: Dutch Identity As Basis" .The situation has only gotten much worse since his warnings went unheeded and it is predicted that Holland will have the first Muslim majority city (Rotterdam) very soon. The mayor of Rotterdam is a Moroccan Muslim Mohamed Aboutaleb.

Note: Michiel De Graaf is a member of the Dutch House of Representatives and of the PVV.

Excerpt from article "Close All The Mosques In Holland"

"We want to de- Islamise Holland. The only empty edifices which make Holland better are the empty edifices of mosques" said De Graaf. "We dont want any Islam in Holland, that is correct," he replied to the questions of other House members.

"...De Graaf also postulated that schools are being faced with a "lawine of children" who are named for Mohammed.We are going to find that the majority of all the children in our schools are Islamic. And that is certainly not something to look forward to. The Dutch character, the identity and the culture are being destroyed via imigration and the uterus." Various Islamic leaders have literally said this, such as Ghaddafi. But aside from the PVV no one has taken this seriously..."

"We willen Nederland de-islamiseren. De enige leegstand waar Nederland beter van wordt, is de leegstand van moskeeŽn", zei De Graaf. ĄWij willen geen islam in Nederland, dat is juist", antwoordde hij op vragen van andere Kamerleden..."

"...De Graaf constateerde ook dat scholen een Ąlawine aan kinderen" tegemoetzien die zijn vernoemd naar Mohammed. ĄWe gaan het meemaken dat de meerderheid van alle kinderen op school islamitisch is. En dat is voorwaar geen prettig vooruitzicht. De Nederlandse eigenheid, de identiteit en de cultuur worden via immigratie en via de baarmoeder om zeep geholpen. Diverse islamitische leiders zeiden dat letterlijk, zoals Kaddafi. Maar op de PVV na nam niemand het serieus", zei de PVV'er..." http://www.telegraaf.nl/binnenland/23377124/__PVV__alle_moskeeen_dicht__.html

PVV van Geert Wilders wil alle moskeeŽn in Nederland sluiten

De Partij Voor de Vrijheid (PVV) vindt dat alle moskeeŽn in Nederland gesloten moeten worden. PVV-Kamerlid Machiel de Graaf zei dat vandaag in een debat in de Nederlandse Kamer.

"We willen Nederland de-islamiseren. De enige leegstand waar Nederland beter van wordt, is de leegstand van moskeeŽn", zo zei De Graaf. "Wij willen geen islam in Nederland, dat is juist", antwoordde hij op vragen van andere Kamerleden.

Hij gaat daarmee verder dan de PVV eerder ging. De partij van Geert Wilders pleitte tot nog toe voor een stop op het bouwen van nieuwe moskeeŽn en het sluiten van moskeeŽn waar geweld wordt gepredikt of die buitenlandse financiering krijgen.

Andere Kamerleden reageerden geschokt op het pleidooi van De Graaf en op diens andere opmerkingen over de islam in het debat.

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2132948/2014/11/26/PVV-van-Geert-Wilders-wil-alle-moskeeen-in-Nederland-sluiten.dhtml

----------------------------------------------------------------

Wilders: Islam, Not The PVV Is Unconstitutional

Niet de PVV, maar de islam is ongrondwettig, vindt PVV-leider Geert Wilders. Hij is het oneens met de kwalificatie van minister Asscher van Sociale Zaken.

Wilders laat desgevraagd weten dat Asscher het verkeerd ziet: "Als er iets ongrondwettig is dan is het de islam zelf: totalitair, gewelddadig, haatdragend voor afvalligen, homo's, vrouwen en christenen. We kunnen het iedere dag zien. Wij spreken de waarheid over de islam al vindt niet iedereen die aangenaam. Dat is onze plicht. Dat deden we en zullen we blijven doen. Ik zal me daar nooit voor excuseren. Ik ben er juist trots op."

http://www.pvv.nl/index.php/36-fj-related/geert-wilders/8051-wilders-niet-de-pvv-maar-de-islam-is-ongrondwettelijk.htmlI

Klik hier voor het artikel op NOS.nl:

http://nos.nl/artikel/2006250-wilders-niet-de-pvv-maar-de-islam-is-ongrondwettelijk.html

Printer-friendly version   Email this item to a friend