Home      |      Weblog      |      Articles      |      Satire      |      Links      |      About      |      Contact


Militant Islam Monitor > Articles > Wilders Threatened Via Twitter By Well Known Muslim Dutch Jihadist In Syria

Wilders Threatened Via Twitter By Well Known Muslim Dutch Jihadist In Syria

October 3, 2014

Bekende Nederlandse jihadist in Syri bedreigt Wilders

Redactie Bron: ANP

Een bekende Nederlandse jihadganger in Syri, Muhajiri Shm, heeft PVV-leider Geert Wilders vandaag via Twitter bedreigd. Shm wenst dat er een einde komt aan de 'nationalistische volkswolf en misdadiger Wilders' en dat hij in handen valt van de 'mujahideen'.

n een tweede tweet schrijft hij: 'Eens kijken of hij zich dan nog op zulke grove manieren durft uit te laten over de Profeet. Schuil nu t nog kan achter je vrijheid'.

Shm riep vorige week in een filmpje op Facebook zijn broeders in onder meer Nederland op tot een stevige daad tegen de Nederlandse overheid vanwege de Nederlandse steun voor de Amerikaanse luchtaanvallen in Syri waarbij drie Nederlandse jihadgangers werden gedood.

Aangifte
Wilders gaat bij de politie aangifte doen van de dreigtweets, zei hij tegen persbureau ANP. 'Ik zal nooit wijken voor dreigementen', voegde hij eraan toe. 'Maar vreselijk is het wel.'

Tegen Shm, alias Abu Mohammed, loopt al een strafrechtelijk onderzoek. Nederland heeft vorige week het paspoort van Shm, die ook de Marokkaanse nationaliteit heeft, ingetrokken. Ook is hij uit de gemeentelijke basisadministratie uitgeschreven en zijn z'n financile tegoeden bevroren.

http://www.volkskrant.nl/dossier-islamitische-staat/bekende-nederlandse-jihadi-in-syrie-bedreigt-wilders~a3761377/

1. Moge er een einde komen aan de NLse nationalistische Volkswolf & misdadiger Wilders & moge hij in handen vallen vd Mujahideen!

MuhajiriShaam (@MuhaMuhajiri) October 3, 2014

2. Eens kijken of hij zich dan nog op zulke grove manieren durft uit te laten over de Profeet, vzmh. Schuil nu t nog kan achter je vrijheid.

MuhajiriShaam (@MuhaMuhajiri) October 3, 2014

Printer-friendly version   Email this item to a friend