Home      |      Weblog      |      Articles      |      Satire      |      Links      |      About      |      Contact


Militant Islam Monitor > Articles > Dutch Police Put Pictures Of Muslim Rioters Who Attacked Anti ISIS Demonstration Online

Dutch Police Put Pictures Of Muslim Rioters Who Attacked Anti ISIS Demonstration Online

September 10, 2014

Politie zet foto's online van relschoppers Schilderswijk

De politie heeft op internet foto's van tien personen geplaatst die worden verdacht van het gooien van stenen naar de politie in de Haagse Schilderwijk.

Dat gebeurde op zondag 10 augustus tijdens de 'mars van de vrijheid' van de organisatie Pro Patria (voor het vaderland). Er ontstond een confrontatie tussen moslimjongeren en de deelnemers aan de mars, gericht tegen de islamitische terreurgroep IS. Een deel van de demonstranten keerde zich tegen de politie.

In de omgeving van de Hoefkade haalden tegendemonstranten stenen uit de stoep en gooiden deze naar de politie. Tijdens de aanhouding van een van de stenengooiers werd een politieagent mishandeld. Door de onrusten moesten ondernemers hun zaak sluiten en de camera van een journalist sneuvelde.

Er volgden meerdere arrestaties. Om de overige tien verdachten te arresteren grijpt de politie nu naar openbaarmaking van hun identiteit. De foto's van de verdachten zijn hier te zien.

http://www.politie.nl/gezocht/gezochte-personen/2014/september/06-den-haag/06-0909---onderzoek-naar-demonstratie-den-haag.html

Click on link below for pictures of the stone throwing rioters being sought by police.

http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3744930/2014/09/09/Politie-zet-foto-s-online-van-relschoppers-Schilderswijk.dhtml

MIM: For background see: "Anti ISIS, Jihad And Sharia March Organised By Dutch 'Pro Patria' Group Met With Violence By Muslim Counter Demonstrators"

http://www.militantislammonitor.org/article/id/6464

Printer-friendly version   Email this item to a friend