Home      |      Weblog      |      Articles      |      Satire      |      Links      |      About      |      Contact


Militant Islam Monitor > Articles > Jewish Woman Viciously Beaten In Amsterdam After Hanging Israeli Flag On Her Balcony

Jewish Woman Viciously Beaten In Amsterdam After Hanging Israeli Flag On Her Balcony

July 31, 2014

A Jewish woman from Amsterdam was viciously beaten by several unknown people this week. The motive for it was the Israeli flag which the woman had hung from her balcony...The young woman was hit in her stomach and face. She has a severe concussion, bruised ribs and wounds on her face. A burning torch was also thrown at here and she was cursed out as a 'Cancer Jew'..."

Zombies

"...A driving school owner from The Hague who placed a controversial film of Facebook in which he compared Zionists to zombies is being sought by police...The man says in his film that 'these zombies must be shot dead' where by he shoots a pistol into the air several times..."

Joodse vrouw uit Amsterdam mishandeld om IsraŽlische vlag

Bewerkt door: redactie − 31/07/14, 20:49 − bron: ANP

Een Joodse vrouw uit Amsterdam is deze week door enkele onbekenden ernstig mishandeld. Aanleiding was de IsraŽlische vlag die de vrouw aan haar balkon had gehangen. De politie heeft berichtgeving hierover op de lokale zender AT5 bevestigd.

De jonge vrouw werd geslagen in haar maag en gezicht. Ze liep een zware hersenschudding, gekneusde ribben en verwondingen in haar gezicht op.

Ook werd er een brandende fakkel naar haar gegooid en werd ze uitgemaakt voor 'kankerjood'. Het slachtoffer wist aan haar belagers te ontkomen door een spuitbus rode verf te gebruiken. Die had ze in haar tas na eerdere bedreigingen. De politie beveiligt de vrouw en roept getuigen op zich te melden.

Burgemeester Eberhard van der Laan noemt de mishandeling zeer ernstig. 'De politie zit hier bovenop, en terecht. Het zou onverteerbaar zijn als mensen in onze stad zulk gedrag vertonen en ermee wegkomen', reageerde de burgemeester. Hij roept mensen op zich bij de politie te melden als zij iets hebben gezien van het voorval.

Kamervragen
De Tweede Kamerleden Klaas Dijkhoff (VVD) en Joram van Klaveren (Groep Bontes/Van Klaveren) hebben vragen over de kwestie gesteld aan het kabinet. 'Kamervragen met een trieste aanleiding', aldus Dijkhoff. 'Joodse mishandeld om vlag. Kan niet', twitterde hij.

Ahmed Marcouch (PvdA) noemde het incident 'afschuwelijk' en Elbert Dijkgraaf (SGP) stelde: 'Onvoorstelbaar hoeveel Jodenhaat er vrijkomt deze dagen. Triest, schokkend en nog meer reden antisemitisme hard tegen te gaan'. Van Klaveren spreekt in zijn vragen van 'schrikbarende ontwikkelingen van de afgelopen periode' die escaleren.

Zombies
Een Haagse rijschoolhouder die een omstreden filmpje op Facebook zette waarin hij zionisten uitmaakt voor zombies, wordt door de politie gezocht. De politie Haaglanden wilde vandaag zijn naam niet bekendmaken, 'maar we weten precies naar wie we op zoek zijn', aldus een woordvoerder.

De man zegt in het filmpje dat 'deze zombies moeten worden doodgeschoten', waarbij hij een aantal keren in de lucht schiet met een pistool. Het filmpje, dat op de Facebookpagina van zijn rijschool Altijdgeslaagd stond, is in de loop van de dag verwijderd. Collega's van de rijschoolhouder lieten aan de regionale zender Omroep West weten dat de man in het buitenland zit.

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3707748/2014/07/31/Joodse-vrouw-uit-Amsterdam-mishandeld-om-Israelische-vlag.dhtml

Printer-friendly version   Email this item to a friend