Home      |      Weblog      |      Articles      |      Satire      |      Links      |      About      |      Contact


Militant Islam Monitor > Articles > Wilders Calls Mohamed a "crazy warlord pedofile" In Tweet Marking 25 Years Of Al Qaeda's Existence

Wilders Calls Mohamed a "crazy warlord pedofile" In Tweet Marking 25 Years Of Al Qaeda's Existence

August 11, 2013

"25 years of Al Qaeda terror in the name of a crazy warlord/pedofile. But civilization always wins over barbarism", twittered Wilders Sunday afternoon."

Wilders schoffeert profeet

Den Haag

Terreurgroep al-Qaeda bestaat vandaag precies 25 jaar. Osama bin Laden richtte het netwerk op 11 augustus 1988 op in Pakistan. Het wrange jubileum is voor PVV-leider Geert Wilders reden om weer eens flink uit te halen naar de islam. Op Twitter noemt hij profeet Mohammed een ,,krankzinnige pedo.

,, 25 jaar Al Qaida terreur in de naam van een krankzinnige krijgsheer/pedo. Maar beschaving wint altijd van barbarisme", zo twitterde Wilders zondagmiddag.

De terreurorgansiatie houdt de Westerse wereld de laatste dagen weer danig in haar greep. Amerikaanse inlichtingendiensten onderschepten onlangs communicatie tussen de hoogste leider van al-Qaeda, Ayman al-Zawahiri, en de leider van de Arabische afdeling van de terreurorganisatie die in Jemen is gevestigd. Het zou gaan om „elektronische communicatie" waarin al-Zawahiri opdracht gaf tot een aanval op korte termijn. In Sanaa, de hoofdstad van Jemen, zijn sindsdien zware veiligheidsmaatregelen getroffen. Honderden gepantserde militaire voertuigen bewaken het presidentieel paleis, westerse ambassades en andere gebouwen.

Ook de Nederlandse ambassade in Jemen is een potentieel doelwit van een terroristische aanslag. Minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken heeft afgelopen woensdag ook de laatste medewerkers van de ambassade uit Jemen teruggehaald. Ze zijn inmiddels al het land uit. De andere medewerkers hadden het land al eerder verlaten. Begin komende week, nadat het islamitische Suikerfeest is afgelopen, bekijkt Buitenlandse Zaken de situatie opnieuw. Mensen die bijstand nodig hebben, kunnen nog wel een noodnummer bellen dat buiten Jemen wordt beantwoord.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/21801128/__Wilders_schoffeert_profeet__.html

Printer-friendly version   Email this item to a friend