This item is available on the Militant Islam Monitor website, at http://www.militantislammonitor.org/article/id/7636

Two "Suspected" Muslim Murderers Sue Dutch Police For Attempted Murder After They Jumped Off Balcony While Fleeing

Lawyers For Severly Injured Perps Claim That Police Caused Them To Fall
January 14, 2018

MIM: Seriously wounded balcony jumpers in Breda suspected of murder and weapons possession.

Zwaargewonde balkonspringers Breda verdacht van moord en wapenbezit

BREDA - De twee mannen (26 en 27) uit Breda die dinsdag aan hun arrestatie probeerden te ontkomen door van het balkon van een appartement te springen, worden formeel verdacht van moord- of doodslag en wapenbezit.

https://www.bndestem.nl/breda/zwaargewonde-balkonspringers-breda-verdacht-van-moord-en-wapenbezit~a4341f5c/

-----------------------------------------------------------------------------------

MIM: Apparently being seriously injured and comatose did not stop the two Muslim perps from exploiting the Dutch justice system they so blatantly disregard from getting lawyered up immediately. In contrast to the police who were unable to question the comatose Moroccan man.

BREDA – Advocaten van de twee moordverdachten (26 en 27) uit Breda die dinsdagmorgen bij hun aanhouding zwaargewond raakten door een val van een flat, hebben aangifte gedaan van poging tot doodslag of zware mishandeling door de politie. Op basis van het voorlopige dossier vermoeden de advocaten Menno Buntsma en Wesley Welten dat ‘de politie een dermate vorm van geweld heeft gebruikt' dat hun cliënten ‘ten val zijn gekomen'....


...De rechter-commissaris heeft vrijdagmiddag bepaald dat de twee moordverdachten in de cel blijven. De voorgeleiding gebeurde in ziekenhuizen waar de mannen worden verpleegd. Het gaat om een van oorsprong Bosnische man uit Breda, die onder meer zijn heup en enkele ribben brak, en een van oorsprong Marokkaanse man uit de stad. Hij raakte zo zwaar gewond dat hij nog in coma ligt en niet door de politie is gehoord. Zijn advocaat Wesley Welten neemt zijn belangen bij de rechter-commissaris waar....

Risico's

...In het appartement troffen agenten na de arrestaties het ontzielde lichaam aan van Soufian (25), een bij de politie bekend lid van een familie uit Breda. De recherche onderzoekt of de zwaar gewonde verdachten met zijn dood te maken hebben. De aanwezigheid van de vermoorde kan verklaren waarom de verdachten zulke grote risico's namen om aan de politie te ontkomen.


De politie wilde de twee mannen dinsdagmorgen rond 05.30 uur aanhouden voor een routinecontrole. Ze vluchtten en renden na een achtervolging de flat aan de Roeselarestraat in. Omdat in hun auto wapens werden aangetroffen, besloot de politie de mannen door een arrestatieteam te laten aanhouden.


https://www.bndestem.nl/breda/zwaargewonde-moordverdachten-breda-doen-aangifte-tegen-politie~a13c232b/

This item is available on the Militant Islam Monitor website, at http://www.militantislammonitor.org/article/id/7636