This item is available on the Militant Islam Monitor website, at http://www.militantislammonitor.org/article/id/7562

Geert Wilders & The Party For Freedom To Demonstrate In Arnhem Against Mayoral Appointment Of Radical Muslim Ahmed Marcouch

Useful Idiot And Deputy Prime Minister Lodewijk Asscher Praises Marcouch's Appointment As "Progress"
July 4, 2017

PVV demonstreert tegen Marcouch in Arnhem

UpdatePVV-leider Geert Wilders gaat woensdag in Arnhem demonstreren tegen de voordracht van PvdA'er Ahmed Marcouch als nieuwe burgemeester van de Gelderse hoofdstad.

Hij doet dat samen met de voorzitter van de PVV-fractie in de Provinciale Staten van Gelderland, Marjolein Faber, en enkele andere PVV'ers, laat Wilders dinsdag weten.

Arnhem is één van de plaatsen waar de PVV volgend jaar voor het eerst mee wil doen aan de gemeenteraadsverkiezingen. De demonstratie moet plaatsvinden voor het gemeentehuis van Arnhem.

Islamitisch stadsdeel

"De man die wél vindt dat agenten Turks of Arabisch moeten kunnen spreken én voorstander is van hoofddoekjes bij de politie, maar vindt dat PVV'ers niets bij de politie te zoeken hebben. Die man is straks de baas van de politie. Schandalig," aldus Wilders.

Volgens Wilders wilde Marcouch van Amsterdam Nieuw-West "een islamitisch stadsdeel maken" en is de PvdA'er "fan van de islamofascistische moslimbroeder al-Qaradawi".

Vicepremier Lodewijk Asscher (PvdA) heeft dinsdag fel uitgehaald naar de kritiek van onder meer PVV op de voordracht van partijgenoot en ex-Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch tot burgemeester van Arnhem.

Frontale aanval
In een bijdrage op Facebook noemt de bewindsman de kritiek van de PVV "een frontale aanval op integriteit en identiteit. Inclusief protestactie." En hij spreekt over een zure tweet van DENK, waarin DENK-voorman Tunahan Kuzu verwijst naar het lage aantal stemmen van Marcouch in Arnhem bij de jongste verkiezingen.

"Jongens, omarm de vooruitgang. Het is 2017. Arnhem draagt iemand voor als burgemeester omdat ze dat een goeie kandidaat vinden. Als DENK en PVV de achtergrond of het geloof er bij blijven halen missen ze het mooie nieuws - Nederlanders met een migratie-achtergrond kunnen alles worden wat ze willen. Omdat ze goed zijn in hun werk!"

Lees ook: Ahmed Marcouch ziet uit naar 'echte stad' Arnhem
http://www.parool.nl/binnenland/pvv-demonstreert-tegen-marcouch-in-arnhem~a4504261/

MIM: Deputy Prime Minister Lodewijk Asscher (whose father is Jewish) congratulated Marcouch and praised his appointment as mayor as "progress".( The translation provided under his statement is poor.)

Lodewijk Asscher
2 hrs ·

Vooruitgang!

Vandaag is Ahmed Marcouch voorgedragen om burgemeester van Arnhem te worden. Een prachtige stad en een mooie kandidaat in wie ik veel vertrouwen heb. Ik heb gezien met hoeveel passie hij zich altijd inzet voor veiligheid en rechtvaardigheid voor iedereen.

Dat vertrouwen geldt blijkbaar ook voor D66, SP, PvdA, GL, VVD, CDA, Arnhem Centraal, CU, PvDD, Verenigd Arnhem, Arnhemse Ouderenpartij in de gemeenteraad in Arnhem. Want die partijen vormden de vertrouwenscommissie die de voordracht heeft gedaan.

Dat vertrouwen ontbreekt bij Denk (zure tweet over hoe weinig stemmen hij haalde in plaats van een felicitatie) en de PVV: frontale aanval op integriteit en identiteit. Inclusief protestactie. Jongens, omarm de vooruitgang. Het is 2017. Arnhem draagt iemand voor als burgemeester omdat ze dat een goeie kandidaat vinden. Get over it. Als Denk en PVV de achtergrond of het geloof er bij blijven halen missen ze het mooie nieuws - Nederlanders met een migratie achtergrond kunnen alles worden wat ze willen. Omdat ze goed zijn in hun werk!

Bravo Ahmed en gefeliciteerd Arnhem

Progress!

Today Ahmed Marcouch has been nominated to become mayor of arnhem. A beautiful city and a beautiful candidate in whom I have great faith. I've seen how much passion he's always committed to security and justice for everyone.

This trust also applies to D66 SP, pvda, GL, vvd, CDA, Arnhem Central, cu, pvdd, United Arnhem, arnhem greens in the city council in arnhem. Because those parties were the vertrouwenscommissie who made the nomination.

That trust is lacking in thinking (acid tweet about how little voices he took instead of a congratulations) and the pvv: frontal attack on integrity and identity. Including protest. Guys, embrace the progress. It'S 2017. Arnhem. It's a mayor. Get over it. If think and pvv continue to take the background or faith, they miss the beautiful news - Dutch with a migration background can be anything they want. Because they're good at their job!

Bravo Ahmed and congratulations arnhem · Rate this translation Image may contain: 1 person, hat

This item is available on the Militant Islam Monitor website, at http://www.militantislammonitor.org/article/id/7562