This item is available on the Militant Islam Monitor website, at http://www.militantislammonitor.org/article/id/7213

Geert Wilders Speech To Parliament On The Paris Muslim Terrorist Attacks - 'This Is War'

November 23, 2015

Mevrouw de Voorzitter,

129 onschuldige mensen. Allemaal vermoord. Honderden gewonden, waaronder drie landgenoten. Vrienden die samen van een drankje genoten op het terras van Café Le Carillon en Le Petit Cambodge in het tiende arrondissement van Parijs. Meisjes die iets verderop bij pizzeria La Casa Nostra van de vrijdagavond en het begin van het weekend genoten. Ze werden het slachtoffer van de kogels uit de Kalashnikovs van de moslimterroristen.
Stelletjes die met elkaar afspraken op het terras van restaurant La Belle Equipe, bruut en meedogenloos vermoord.

En al die mensen, jongeren, die naar het concert gingen in de muziekzaal Bataclan iets verderop in het elfde arrondissement. Onschuldige mensen in blinde paniek als ratten in de val. Het laatste wat ze hoorden was de triomfkreet van het kwaad, het trotse geschreeuw van de vijand: Allahoe Akhbar. Afgeslacht in een bloedbad dat zijn weerga niet kent.
Onbeschrijflijk leed. Onbeschrijflijk. Ik heb er geen woorden voor. Al die pijn, al dat verdriet, al die onschuldige mensen die hun partner, vader, moeder, kinderen, broer, zus, vrienden en kennissen onvrijwillig achterlieten in onmenselijk en bijna niet te dragen verdriet.

Voorzitter ik deel dat verdriet. Maar ik ben ook boos. Heel erg boos. In Parijs werden zoveel mensen in de bloei van hun leven bruut van het leven beroofd door moslimterroristen waaronder teruggekeerde Syriëgangers. Volgens mediaberichten kwam één van de terroristen met de vluchtelingenstroom Europa binnen. Hoe vaak hebben we daar niet voor gewaarschuwd?

Vz, wat dit weekend in Frankrijk is gebeurd kan morgen hier in Nederland ook gebeuren. Dat is de verschrikkelijke realiteit. Want het kabinet, dit kabinet, ons kabinet verzuimt op schandelijke wijze haar plicht. De asielprocedure in Nederland is één grote gatenkaas. Zelfs bedriegers met valse papieren kunnen hier gewoon de asielprocedure in met alle risico's van dien. En bijna 12.000 mensen zijn alleen al dit jaar de asielprocedure ingegaan zonder papieren. Ongelooflijk. We weten niet eens wie we binnen laten. Zo maken we het de kwaadwilligen en de terroristen wel heel erg makkelijk

Niet alleen Nederlandse Syriëgangers die terug keren maar ook terroristen of Syriëgangers uit Frankrijk of België kunnen bij Hazeldonk gewoon ons land binnen rijden met een kofferbak vol kalashnikovs en bomgordels. Want de grenzen staan nog steeds wagenwijd open. Molenbeek, de Gazastrook van de Benelux, ligt amper een uurtje rijden van Nederland.

Ik zei het al in het debat dat we hier in deze Kamer hadden in januari van dit jaar na die laffe aanslagen ook in Parijs op Charlie Hebdo: hoeveel aanslagen moeten er nog plaatsvinden, hoeveel onschuldige doden moeten er nog vallen voordat bij u, meneer de minister-president, het kwartje eindelijk valt?

Natuurlijk is het oorlog. Dat is het al 1400 jaar. Die oorlog heet jihad. De jihad is de kern van de islam. Dat is geen mening, maar een feit. Dat is een gegeven. De enige vraag die wij moeten beantwoorden is: vechten we eindelijk eens een keer terug – of tekenen we de capitulatie?


En ik zeg via u, mevrouw de voorzitter, tegen de minister-president: We hebben helemaal niets aan stoere uitspraken over oorlog als er geen passende maatregelen bij zitten. Wat hebt u nou precies gedaan sinds het Charlie Hebdo debat in januari? 60.000 extra gelukszoekers zijn ons land binnen gekomen. Een islamitische invasie heeft u gefaciliteerd. 12.000 vorige maand alleen al. Volgens de EU komen er volgend jaar zelfs 3 miljoen mensen naar Europa. Dankzij uw open grenzen, meneer Rutte.

En de premier staat erbij en die kijkt er naar. Maar ik sta hier voor de veiligheid van de Nederlanders. Dat is het enige dat nu telt. En ik zeg via u tegen de minister-president met de grootst mogelijke klem: Sluit die grenzen voor terugkerende Syriëgangers en asielzoekers. Dat moet nu gebeuren. Zorg er voor dat al die Syriëgangers, het waren er volgens mij 40 in begin van dit jaar, die zijn teruggekeerd naar Nederland, die u heeft laten terugkeren, zet die vast, zet die vandaag nog vast. We hebben gezien dat als we dat niet doen waar dat toe kan leiden in Parijs. Het zal toch niet zo zijn dat wij dadelijk als we die vijand niet opsluiten ook hier in Den Haag of Amsterdam dezelfde taferelen krijgen als afgelopen weekend in Parijs.

Voer administratieve detentie in zodat we mogelijke terroristen preventief kunnen vastzetten. Als het oorlog is meneer Rutte dan zijn zij de vijand. En dan moeten we ze opsluiten. Er is geen alternatief.

Als u dat niet doet, bent u geen leider van Nederland, bent u van de afdeling pappen en nathouden, bent u van de afdeling zachte heelmeesters maken stinkende wonden, bent u van de afdeling laten we de andere kant op kijken, bent u van de afdeling buigen voor Brussel en knielen voor Merkel.

Als u dat niet doet die mensen opsluiten, dan zeg ik het vertrouwen in u op.

En tenslotte, een laatste zin, dat de islam niet in Nederland hoort. Zolang we daar niets aan doen zullen er aanslagen blijven komen. En ik weet het wel, u wil dat allemaal niet horen. Maar het is wel de waarheid.

http://www.pvv.nl/index.php/36-fj-related/geert-wilders/8776-inbreng-geert-wilders-bij-debat-over-aanslagen-in-parijs.html

Also see: "We are all facing a death sentence if we dont de-islamize"

http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/11/geert-wilders-we-zijn-allemaal-ten-dode-opgeschreven-als-we-niet-deislamiseren/

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Text Of Geert Wilders Speech To Parliament On The Brussels Terrorist Attacks

Spreektekst Geert Wilders over de aanslagen in Brussel " Holland must not turn into a Molenbeek.Enough is enough. It is time to wake up. Time to finally liberate Holland."
Geschreven: 29 maart 2016

Mevrouw de voorzitter,

Opnieuw een gruweldaad. Dit keer in Brussel. Onbeschrijflijke taferelen. Hartverscheurende beelden. Wie is er niet kapot van? Iedereen is geschokt. Maar nog steeds durft niemand de waarheid te zeggen. De waarheid is keihard. Hoe hard de elite het ook ontkent. Deze aanslagen zijn het rechtstreeks gevolg van de islamitische ideologie. De koran schrijft jihad-terreur voor. De oorlog tegen ons is al 1400 jaar aan de gang. De tweede waarheid is deze: de jihadisten bewegen zich als vissen in het water van de moslimgemeenschappen. Het zijn daar helden. Salah Abdeslam zat 4 maanden in Molenbeek. Hij bestelde pizza's, liep over straat, wandelde puur voor de lol langs het politiebureau. Iedereen wist het. Iedereen zweeg. En dat zwijgen van de moslimgemeenschap is ons probleem. Eergisteren Delfshaven. Vier gevaarlijke terroristen opgepakt. Afgelopen dinsdag de juichende moslimkinderen op school. En de Allah akhbar roepende Marokkanen in gevangenissen. En ook hier: vanuit de islamitische gemeenschap is er nauwelijks iemand die zich tegen de jihadisten uitspreekt. 40 jaar massa-immigratie en islamisering heeft ook in Nederland zijn wrange vruchten afgeworpen. Molenbeek wordt ook hier in Nederland een realiteit. Nu al barst het in ons land van wijken waar niet-Westerse allochtonen veruit de meerderheid zijn. Den Haag: Schilderswijk 85%, Transvaal 78%. Ook Rotterdam: Feyenoord 58%, Delfshaven 58%. Amsterdam; Nieuw-West 51%. Zaandam: Poelenburg 61%. Schiedam: Nieuwland 55%. Gouda: Oosterwei 55%.
Utrecht: Kanaleneiland 68%.

De elite zwijgt. De dictatuur van het stilzwijgen heerst hier. Dat stilzwijgen is de beste vriend van de jihad. Daarom winnen de jihadisten en wint de islam. Dat stilzwijgen kost levens. De waarheid is dat de oorzaak van het islamitisch terrorisme de islam is en niets anders dan de islam. De islam hoort niet bij ons. De islam predikt geweld en onverdraagzaamheid tegen alles dat niet islamitisch is. De islam wil domineren. En ik zeg u, wij zullen nooit veilig zijn zolang we dat niet durven erkennen. Nooit. We moeten alles doen om de jihadisten te verslaan. Al sinds 2005 pleit ik voor administratieve detentie. Had maar naar ons geluisterd. Al sinds drie jaar pleit ik voor het preventief opsluiten van Syriegangers. Had maar naar ons geluisterd. We moeten meer doen. Veel meer. Onze grenzen sluiten. Dat moet onze eerste prioriteit zijn.


Honderden, misschien duizenden, jihadisten staan klaar om toe te slaan. Die kunnen allemaal ongestoord zo maar ons land binnen. Het is volstrekt idioot dat onze grenzen nog steeds wagenwijd open staan. We hebben meer dan 40.000 militairen. Zet die hier in om onze grenzen te bewaken. De aanslag in Brussel werd gepleegd door Ibrahim El Bakraoui. Hij werd door Turkije uitgezet naar Schiphol. Nederland kreeg over hem een bericht van de Turken. Daar stond met koeienletters "VERY URGENT" boven. Nederland deed niets. Misschien werd het bericht niet eens geopend. Turkije zet volop mensen uit naar Nederland. In 2015 ging het in 85% van de gevallen om terrorisme of radicalisering. Je kunt bijna zeggen dat iedereen die werd uitgezet iets met terrorisme te maken had/ Toch rinkelden er geen alarmbellen. Wat een geblunder. Hoeveel gekker moet het nog worden!?

Vz, Nederland mag geen Molenbeek worden. We moeten af van onze zwakke leiders. Als de heer Rutte de islam niet als oorzaak van de terreur erkent en onze grenzen niet onmiddellijk sluit voor de mensen die we hier niet willen hebben, dan zal ik genoodzaakt zijn om in mijn tweede termijn een motie van wantrouwen in te dienen tegen het hele kabinet.
Want genoeg is genoeg. Het is tijd om wakker te worden. Tijd om Nederland eindelijk te bevrijden.

http://www.pvv.nl/index.php/36-fj-related/geert-wilders/8989-spreektekst-gw-29-03-16.html

This item is available on the Militant Islam Monitor website, at http://www.militantislammonitor.org/article/id/7213