This item is available on the Militant Islam Monitor website, at http://www.militantislammonitor.org/article/id/6511

Wilders: Parliament's Plans To Tackle Islamist Terrorism Severely Inadequate

September 2, 2014

Kabinets Aanpak Islamterreur Zwaar Onvoldoende
Geschreven: 29 augustus 2014

De aanpak van het kabinet om islamterreur te bestrijden gaat de PVV niet ver genoeg. "Het blijft politiekcorrecte slappe hap" zegt Geert Wilders. "Het gaat grotendeels om bestaande maatregelen en die zijn niet afdoende gebleken om de jihad tegen te gaan. En het kabinet durft opnieuw de olifant in de kamer die iedereen ziet, niet te benoemen: de islam."

Jihadisme moet juist bestreden worden met minder islam, vindt Wilders. "De islam is het probleem. Deze ideologie van haat en geweld is de basisprogrammering en oorzaak van de terreur. Het kabinet moet daarom in de eerste plaats inzetten op een de-islamisering van Nederland. Verder willen wij dat ISIS-aanhangers, kalifaatwensers en jihad-sympathisanten allemaal acuut het Nederlandse staatsburgerschap wordt ontnomen, ook wanneer ze alleen de Nederlandse nationaliteit hebben. Dan vragen ze maar een paspoort van hun Islamitische Staat aan. Tenslotte is het onzin uitreizigers tegen te houden, laat ze maar gaan (het liefst met zoveel mogelijk familieleden) en zorg dat ze nooit meer terug ons land in komen. Grenscontroles herinvoeren dus. Genoeg is genoeg."

Klik hier voor het artikel op Elsevier.nl
Klik hier voor het artikel op Telegraaf.nl

http://www.pvv.nl/index.php/36-fj-related/geert-wilders/7776-pvv-kabinetsplannen-aanpak-islamterreur-zwaar-onvoldoende.html

This item is available on the Militant Islam Monitor website, at http://www.militantislammonitor.org/article/id/6511