This item is available on the Militant Islam Monitor website, at http://www.militantislammonitor.org/article/id/6477

Geert Wilders: "No Khalifate In The Schilderswijk"

August 13, 2014

Geen khalifaat In Schilderswijk

Geert Wilders vindt het tijd voor een opstand. Wilders roept iedereen op in actie te komen tegen de IS-aanhangers die in de Haagse Schilderswijk de dienst uit lijken te maken.

Volgens Geert Wilders ergeren talloze mensen in het land zich eraan hoe moslimextremisten en jonge relschoppers uit de wijk afgelopen zondag een anti-ISIS-demonstratie verstoorden met een blokkade, geweld tegen agenten en aanvallen op journalisten.

Dat de politie de eerste Mars voor de Vrijheid, die wel officieel aangekondigd was, omleidde in plaats van de andere uit elkaar sloeg, bewijst volgens Geert Wilders dat er in Den Haag 'een klein kalifaat' gevestigd is. „We moeten laten zien dat we dat niet pikken", zegt Geert Wilders over zijn oproep tot demonstratie. „We moeten er met tienduizenden heen." En als zo'n protest verboden wordt, weet Wilders nog wel wat: „Desnoods loop ik er in m'n eentje met de Nederlandse vlag. Al zullen de mensen die mij beveiligen dat geen goed idee vinden."

Klik hier om het filmpje te bekijken waarin Geert Wilders uitlegt waarom de situatie in de Schilderswijk onacceptabel is.

Klik hier om het artikel hierover te lezen op de website van de Telegraaf.

http://www.pvv.nl/index.php/36-fj-related/geert-wilders/7759-interviewtelegraaf130814.html

This item is available on the Militant Islam Monitor website, at http://www.militantislammonitor.org/article/id/6477