This item is available on the Militant Islam Monitor website, at http://www.militantislammonitor.org/article/id/6177

Wilders Distributes Anti - Islam Stickers: "Islam Is A Lie, Mohammed Is A Thug, The Koran Is Poison"

December 19, 2013

PVV-leader Wilders has printed anti-Islam stickers which people can order through him. The sticker says: "Islam is a lie. Mohammed is a thug. The Koran is poison". He has affixed one of the stickers to his door.

Wilders used the place on the flag of Saudi Arabia where the Islamic declaration of belief normally stands. "It is not my intention to kick up a ruckus by people who are believers but it is well my intention to try to free people, to pry them loose from the yoke of Islam," said Wilders in an interview with the NOS.

Wilders verspreidt anti-islamstickers

PVV-leider Wilders heeft anti-islamstickers laten drukken die mensen bij hem kunnen bestellen. Op de sticker staat: "De islam is een leugen. Mohammed is een boef. De koran is gif." Een van de stickers heeft hij op de deur van zijn werkkamer geplakt.

Wilders gebruikt voor zijn actie de vlag van Saudi-ArabiŽ waar normaal gesproken de islamitische geloofsbelijdenis op staat. "Het is niet mijn intentie om rotzooi te trappen bij mensen die gelovig zijn maar het is wel mijn intentie om mensen te proberen te bevrijden, om ze los zien te krijgen van het juk van de islam," zegt Wilders in een interview met de NOS...

For pictures and video click here:

http://nos.nl/artikel/588598-wilders-verspreidt-antiislamstickers.html?npo_cc_skip_wall=1&npo_cc=na&npo_rnd=371240437

This item is available on the Militant Islam Monitor website, at http://www.militantislammonitor.org/article/id/6177