This item is available on the Militant Islam Monitor website, at http://www.militantislammonitor.org/article/id/6175

Geert Wilders Chosen As 'Politician Of The Year'

December 17, 2013

Geert Wilders is door het publiek verkozen tot politicus van het jaar. De PVV-leider kreeg de meeste stemmen in de jaarlijkse verkiezing van EenVandaag. Aan het onderzoek deden 35.482 mensen van het opiniepanel van het programma mee.

Volgens EenVandaag werd Wilders gekozen "omdat hij duidelijke taal spreekt, goed luistert naar de mensen in het land en een goede vertegenwoordiger is van zijn achterban". Omdat te illustreren wordt één van de deelnemers in het onderzoek geciteerd:

"De enige politicus die echt voor zijn land en haar bevolking opkomt, die feilloos verwoordt wat er in de samenleving fout gaat, en helaas voor ons land in steeds meer zaken gelijk krijgt. Die wordt weggehoond, en dan telkens moet zien dat andere partijen aan de haal gaan met zijn standpunten."

http://www.nrc.nl/nieuws/2013/12/16/wilders-door-publiek-verkozen-tot-politicus-van-het-jaar/

"The only politican who really advocates for his country and her citizens, who faultlessly declares what is wrong in society , and alas for our country is increasingly right on many issues. He is heckled, and afterwards must see that other parties start proclaiming his standpoints."

This item is available on the Militant Islam Monitor website, at http://www.militantislammonitor.org/article/id/6175